BILDBOMB från Albas 2 års dag <3

Lyckliga lilla unge <3

Som älskar ballonger, så det fylldes taket av

Tycker ni det är tråkigt med frukt på kalas? TIPS- det här fatet går först av allt 

Världens bästa Thelins

Alkoholfri bubbel till oss stora att skåla med i glasen 

 

Tänk att få ha en storebror att peka på allt och han ordnar

Älskade unge, Louie lekte med en ballong så fort han inte var i nåns famn

Bästa gudmor Lisa och barnen kom med stort paket <3

DEN BLICKEN när ljuset tändes och hon skulle få blåsa ut <3

Storasyster hjälpte till <3

I sovrummet blev det verkstad för dom nya finaste presserna 

Tänk att Lilly-Rose har jag känt sen hon föddes och nu står hon där och håller i min lilla dotter som redan blivit två

Alba släpper allt så fort kiwi kommer 🙂

Världens bästa moster och Ludde gjorde Albas dag med det här vrålåket <3

Min faster och Alba är så fina ihop <3

Hej alla underbara ni!

Här hemma sover just nu den mest lyckliga tjejen. Idag förstod hon verkligen att det var en stor dag idag. Hon kommer säkert att tycka att morgondagen är skittråkig efter dagens kalas! Det var så lyckat allt idag.. Hon verkligen sken, hoppade, skrattade och lekte som bara den. Det värmer så i mitt mamma hjärta att hon har så många fina runt om kring sig. På tal om mamma så är min mamma så duktig och sparat våra gamla saker på så bra sätt så lite av det fick hon idag. Men även en massvis av andra otroligt fina saker jag inte ens kunde drömma om att hon skulle få idag ( tack ni alla som kom idag och förgyllde Albas dag!!!). Dock saknade hon morfar och Rose nere i Danmark men dom var som tur här precis och hälsade på. Och såklart hela tjocka syrianska släkten som aldrig hade fått plats här hemma haha <3

Hennes dag började med att gå hem till sin favvo- LUDDE(Det är min systers pojkvän). Kära nån så gulligt det är att hon och han hänger. Så jag kunde ordna här hemma. Baka tårta gjorde jag inte som ni såg ( Tack till bästa Thelins) men det är ändå lite att fixa med när det vankas kalas. Ändå mitt första riktigt kalas för min lilla tjej, förra året förstod hon inte mycket nämligen.. Men kommer så väl ihåg att hon började gå (alltså på riktigt inte bara några steg) förra året.

Jag vet att det blev många sådana här <3 hjärtan i det här inlägget men det är så mycket kärlek i mig nu när Alba har fått sån fin dag. Hon är veklingen det bästa jag har! Tack för jag får vara din mamma min älskling. Du gör min dag till den bästa varje dag även om du är den mest bestämda lilla ungen på planeten.

KRAM PÅ ER ALLA. Nu sa jag soooova! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad mysigt!! 🙂 Går i ”väntans” tider och längtar så mycket tills den lille människan tittar ut.

  Tänkte kolla vart den fina gråa lampan kommer ifrån? 🙂 Helt fantastisk!

  Malin W 2017-05-16 22:15:42
  Svara
  • Svar på Malin Ws kommentar.

   ÅÅÅÅh vad mysigt, men kommer så väl ihåg hur långa minuterna var på slutet. Man längtade ju ihjäl sig! Ett litet tips när värkarna kommer – så tänk efter varje värk är det ett steg närmare till ni ses <3
   Menar du den som är i taket ovanför sängen? Den är ifrån DIS. Lyser så mysigt på kvällen!
   STOR kram och lycka till

   foodjunkie 2017-05-23 19:32:22
   Svara
 • God morgon!
  Vilka härliga bilder och vilken fin dag hon fick er lilla 🙂 förstår att det känns varmt i mamma hjärtat och pappa hjärtat så klart 🙂
  Grattis igen till Alba – nu stora tjejen 🙂
  Kraaam och ha en fin dag med alla nya presenter

  Petra 2017-05-16 08:26:43
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej fina nu!
   Det är så fint och se alla barn ihop oxå. Man hinner ju oftast bara träffa en åt gången eller nån mer men nu var så många samlade och det spelar lixim ingen roll vilken ålder så är dom så fina ihop. Jag lever fortfrände på gårdagen 🙂 Det var mer lyckat än jag kunde ana att det skulle bli. Tusen tack kära du och älskar att du är så härlig med och skriver till mig <3
   Nu sover hon som en stock, tror hon är trött efter gårdagen 😉 Men sen blir det massa lek!
   KRAM och njut av solen som skiner idag 😉

   foodjunkie 2017-05-16 12:59:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!