En matig och ljummen sallad till middag

 

Hej kära ni!

Vad åt ni till middag? Vore såå kul om ni delade mer er 🙂 Ingen press, utan bara för att vi ska kunna få inspiration av varandra. Här kommer min middag. Min sambo skulle iväg och köra badminton och ville snabbt ha någonting. Då blir det ofta en matig sallad.

Gör så här: Färsk potatis i ugn, dela på dom lite salt och livolja. Koka hairecoverts, blomkål och broccoli i saltat vatten men även lite buljong i. Stek halloumi och koka ägg. Skölj spenatblad. Sen på toppen där ser ni att det är granatäpple och även krämig balsamico.

MUMMA! Jag gillar och äta ljumna sallader på kvällen. Det blir så mycket mer marigt då, men ändå fräscht <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Gott! Jag körde en rensning hemma på det som fanns (slänger aldrig nåt) Gjorde ”bollar” på kikärtor, gröna linser, massa kryddor och olivolja som mixades slät och blandade i finrivna morötter och ett ägg. Rullade bollarna i polenta och stekte. Till det jordärtskockor i ugnen, stekt halloumi och en massa rivna morötter. (Utan dom blir tallriken lite väl beige) 😉 Blev gott!

  Rebecca 2017-05-17 21:00:30
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   BÄSTA – slänger aldrig någonting! älskar när jag hör det, man kan ju verkligen trolla fram så mycket härligt på det! Men ditt låter så ljuvligt gott ju <3 Haha jag tänker oxå i färg. Så smart då får man i sig mer nyttigheter 😉 Men måste testa dina bollar 🙂

   foodjunkie 2017-05-23 19:24:16
   Svara
 • Ohhh ljummen sallad är så gott!! Jag gjorde faktiskt också en idag o den är så lätt och god: Hade grönkål, avokado, rödlök, tomat och zucchini. Sen gjorde jag skivor av sötpotatis i ugnen och la i salladen tillsammans med fetaost och ringlade över olivolja och flingsalt! Den varma potatisen gör liksom allt ljummet och gott o fetaosten smälter, du måste testa 😀 Kraaam till dig och fina Alba (hälsa grattis!! :D) hon är på riktigt det sötaste jag vet, ibland när du lagt upp något på instastory eller en bild o jag är med nån kompis så visar jag o ba KOLLA VÄRLDENS SÖTASTE UNGE <3333 Haha 😉

  Frida 2017-05-16 22:37:12
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   oooh visst är det! en stor favorit till middag, man blir mätt och belåten på nyttig mat 🙂 Din låter hel ljuvlig, älskar sötpotatis med fetaost ihop – testa me lite chili 😉

   FAST KÄRA NÅN, gulligaste jag har hört!!! Värmer i hela mamma hjärtat och lite till. Det är så svårt att inte lägga ut bilder på sit barn haha och speciellt nu när hon är så rolig haha.. Du får säga till om du vill se mer av annat på instastory haha 😉 Sitter med väledens störta leende just nu – TACK du gjorde min dag!! <3333 KRAM

   foodjunkie 2017-05-23 19:30:38
   Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Å vad detta lät gott- det måste testa, kul när man får lite tips 🙂

   Petra 2017-05-17 09:35:30
   Svara
 • God kväll i stugan ?
  Vilken läcker sallad – här blev det sallad med rökt lax, ägg, tomater, avokado, gurka och mango med en ”dressing” på keso, stenbitsrom och rödlök – allt för att försöka komma upp i dagens kalorier – jäklar vad svårt det är! Efter en kopp te slumra jag till i soffan – kanske lika bra och gå till sängs!m jag önskar godnatt! Kraaam

  Petra 2017-05-16 21:50:53
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Men hallå HUUUR GOTT! Skicka gärna över lite nästa gång 🙂 Låter verkligen super smarrigt! Tack för inspiration <3
   Mysigt med att slumra till ju, det händer allt för sällan för mig.. Går på högvarv efter lillan somnat till typ 1 sen stupar jag haha..
   Kram

   foodjunkie 2017-05-23 19:34:37
   Svara
 • Ser gott ut!
  Idag käkade vi ungstekt rödingfilé med pressad potatis, vitvinssås, bladspenat och plommontomater. Enkelt och gott!

  Sara 2017-05-16 21:42:36
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   MEN GUD så gott! Det vill jag ha nu nu nu. Tack för den inspon! Det är ju veklingen fräscht även fast så matigt <3

   foodjunkie 2017-05-23 19:35:43
   Svara
 • Tack för all underbar matinspiration! Det här gjorde jag ikväll: Stekte grönkål, brysselkål, morötter i lite kokosfett. Blandade detta sedan med pasta och fetaost! Det var hittepå men blev ganska gott!

  Margareta 2017-05-16 21:40:31
  Svara
  • Svar på Margaretas kommentar.

   Men gud vad gott, så smart ju! Tack för den enkla inspon, kommer helt klart att tillagas very soon. Älskar när det är hitte på.. gör endast det 🙂 Och det var så kul och se att vi alla typ gör det men får inspo av varann! Bästa ju <3
   1000 TACK och STOR kram

   foodjunkie 2017-05-23 19:39:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!