Jag har flugit luftballong

Ett välbehövligt glas bubbel.. 

Och en underbar picknick med min favorit mat!

Här stod vi ( Mathilda, Joanna och Linn – tryck på namnen för att se deras bloggar)  redo igår för någonting jag aldrig trodde jag skulle våga..

FLYGA LUFTBALLONG. Jag är jobbigt höjdrädd nämligen..

  

Vi alla fick bygga ihop den tillsammans.. Vilket team vi var! 

Här står Mira och håller upp den så varmluft får komma in

Medan vi håller upp den från det här hållet, och det var betydligt jobbigare än vad det ser ut! 

Jag t o m lyfte när den var klar haha.. 

UPPE i luften, så magiskt det var där och jag stod gött där i mitten kan jag lova

<3<3<3

Lite gos i luften med Lisa ( tryck på namnet för att se blogg) och Joanna 

Ser dåren Lisa när jag ska ta en klassisk luftballongs-selfie stå och hänga ut för att ta en bild… HJÄLP. 

Vi hade sol hela tiden och vindstilla. Men det jag tycker var häftigt var hur tyst det var där uppe!

En bättre måndag helt enkelt! 😉

”Mira min Mira, min lilla gulliga Mira” … eller hur nu den där låten går med myran. Det är tack vare henne och Foodora som jag/ vi fick uppleva det här! 

Hej Kära ni!

Hur coolt att starta veckan med en luftballongtur. Det är väl någonting man tänkt att man vill göra sen man var liten men jag har aldrig vågat. Så varm och go i kroppen efter en picknick á la Marrakech stil och lite bubbel så begav vi oss ut. Jag hade tänkt att ballongen stod där redo och vi skulle hoppa i och lyfta.. Men nä, vi var verkligen med från start, vilket gjorde hela upplevelsen så mer häftig. Tänk att någon skriker till dig – släpp repet och spring i korgen.. De adrenalinet som kom då haha. Jag trodde att nu lyfter dom utan en om man missar.. Såg sen att vi var ihop vajrade med bilen haha.

Så fort vi kom upp några meter kom solen.. Det kan ni se på bilderna, att det är lite halv grått innan vi åkte upp. Väl där uppe sa vi inte mycket till varann, det var så häftigt, alla blev så harmoniska i den där tystheten (förutom då när elden sprutades, som även gjorde oss varma). Har ni flugit luftballong? Annars är det verkligen ett megatips <3

Nu vill inte jag dra ner det här underbar inlägget och det häftiga vi gjorde.. men vaknade med halsfluss imorse. Det s u g e r! Har miljoner saker jag skulle behöva göra.. Men hoppas ni får en dunder vecka! Ni är bäst

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Såå coolt! Hade jag ocksåvelat testa. Så himla fin du är. Får man fråga vart tröjan samt ditt snygga läppstift kommer ifrån?❤️ Kram Sofi

  Sofi 2017-05-26 10:01:26
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   jaa a visst så ballt! Jag trodde aldrig jag skulle våga men det var så magiskt, tips i sommar att checka av på to do list 😉
   10000 TACK snälla du <3 Tröjan är ifrån Isabel Marant och läppstiftet Lumene 🙂 KRAM och hoppas du har en underbar helg!

   foodjunkie 2017-05-26 22:02:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!