Känner ni er kropp?

Vattenmelon <3 

Mitt gamla vanliga tips men en påminnelse – ljummet vatten, 1 msk ekologisk honung, 2 msk äppelcidervinäger, färsk ingefära <3

Heej  kära ni!

Jag är så taggad just nu. Har ätit penselin nu och den har kickat in! Vill egentligen gå träna och sätta mig i solen och njuta men vet att jag måste ta det lugnt lite till. Men humöret är iaf på topp. Det hoppas jag verkligen ert också är, en låånghelg som denna 🙂

Ni vet när man råkat skära vattenmelon mot någonting som är lökigt.. Typ skärbräda eller kniv 🙁 Så var några av mina små bitar där i. FAIL men det var som tur är bara några. Hade även så mycket annat smarrigt så det glömdes fort bort. Jag var faktiskt så stressad med mycket många olika saker när vi kom hem från luuugna oasen i Spanien så att jag drog på mig en liten halsfluss efter nån träning och ett( ja lite komiskt första besöket) på dagis var kanske inte oväntat. Så typiskt bara att man gör det när man som mints hinner med att vara sjuk. NU ska jag boosta mig så jag tar dagis-bacillerna bättre och även är mer pigg! Åt faktiskt lite mycket skit förra veckan innan jag blev sjuk, dessutom några sena nätter på det. Jag känner verkligen min kropp så nu ska jag vara mer snäll mot den!

Känner ni er kropp? Eller kan ni förstå varför saker händer i kroppen? Typ stressad, trött, acne, upp eller ner i vikt, PMS, tappar hår osv..  Hoppas ni kan lyssna på den och veta vad ni kan ändra på så det blir till bättre. Vissa saker tar länge tid än andra men håll ut. Och ut i solen nu och fång massa vitaminer 🙂

KRAM

Juste, ni måste testa – persika, avokado, hampafrö och pumpakärnor <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Var du i Spanien när du var gravid? Vad för mat valde du att undvika där? Tacksam för svar 🙂

  Ida 2017-05-29 21:12:37
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida!
   Jag var där tanks smycket faktiskt.
   Jag valde den mat jag var sugen på.. Jag tänker ju att det är det kroppen behöver just då.. Så ibland var det extra mycket olika tomaträtter och ibland pasta, pill pill osv men mycket hemlagat. Men var lite kinkig med vad jag kunde få i mig ibland så lyssna mest på kroppen. Jag äter ju inte kött så det undveks, och ost.. vet inte varför men jag hade fått för mig att jag inte skulle äta den haha.. Knäppt kanske?
   Är du gravid? MILJONER GRATTIS i så fall, till det bästa som finns 🙂

   foodjunkie 2017-05-30 12:48:16
   Svara
 • Har du nån bra tips på uppsvälld mage. Äter inte mjölkprodukter och inte mycket gluten heller men magen är ändå sååå uppsvälld.

  Tack för en bra bligg

  Selena Hazirovic 2017-05-28 09:08:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!