Taggad till fullo och en magisk rätt att laga

  

Hej gullisar!

Hoppas ni haft den bästa långhelgen så långt som ni kan minnas. Känns lite galet att vara ”mamma-ledig” och ända så känner jag direkt när det är helg eller då långhelg. Jag älskar att jag har fått dela med mig av så mycket här på bloggen på min mammaledighet. Eftersom hon dessutom börjar på dagis nu när hon är två år också så har det varit ett bra tag. Ska inte sticka under stolen med att vissa stunder och dagar har varit mer stressade med ju att just ha bloggen nu när hon har vuxit upp. Men så är det väl med allt? Att kommer i vågor, antingen lugnt eller storm.. Men det jag vill komma till med det här är ett TACK till alla er. Ni som kommenterar och mailar och alla som jag springer på IRL, ni får det här så levande och så värt all stress i världen!! Jag tycker det är så kul att få inpirera och tipsa om små enkla saker. Så har ni frågor, tveka inte att skriva 🙂

Och nu till den här fantastiska dagen –MORSDAG. Vilken fin dag att bemärka.. Det är ändå en superkraft att bli mamma! Det finns inget mer meningsfullt för mig än att få vara Albas mamma <3 och en ny tid kommer komma nu – DAGIS imorgon bitti är det som gäller. SÅ KUL, vi alla är taggade till fullo här hemma. Typ som jag var igår, som ni ser på första bilderna var det dagsfest, en årlig som Ludde och hans bror har på FOU’s innegård. Sen sov jag och min sambo hos mamma för hon hade Alba och då kunde vi passa på att fira min väldens bästa mamma – om jag blir hälften så bra mamma som hon är jag nöjd. Vi gick ner till vattnet, Frida kom med blommor ( söt syster som firar att jag också är mamma) och sen pizza leverans av min sambo <3 Sen blev det lite fräschare middag, min favorit sallad.

Gör så här: Tärna en lagom stor vattenmelon. Tärna fetaost. Ha ett paket färdigkokta svart linser, skölj och ha hen bunke med olivolja, salt, peppar, lök, chiliflaks, pumpakärnor, färsk basilika. Ha det på melonen och fetaosten och toppa med lite oliver och krämig balsamico. Så gott att även ha lite baguette till 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Måndag = ny vecka – nya möjligheter 🙂 och en spännande sån hos er! Spännande tid ni går till mötes med dagis, själva räknar vi ner hemma till sommarlovet 😉 grattis i efterskott på morsdag, själv blev jag uppvaktad av min lille och hans pappa samt av min nya man 🙂 det är till att bli bortskämd. Tack för lite nya recept som jag nu måste jag test, med min PT-online går det bra men jag får lite påpekande på att jag skall äta mer kolhydrater och gärna mer långsamma så jag tackar för allt som finns 🙂 Kraaaam och ha en fin dag!

    Petra 2017-05-29 08:30:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!