Måste ge det här tipset

 

Tjoho!

Måndag och jag är så taggad för den här veckan. Är ni det? Dock hörde jag att det blir regn.. Typisk, men jag kan verkligen uppskatta det då jag får så mycket mer gjort dom dagarna. Det är jag kanske inte ensam om men att ångesten lätt kan krypa på en när solen skiner och man står med saker att göra upp till öronen. Men när man har barn blir det liksom inte bara ångest för en själv att man måste ut i solen, känner ni igen er eller kan ni tänka er hur jag menar? Så nu ni, första dagen på förskolan och det gick mer en galant, på tal om att vara ute alltså, för det var vi! Alba har lärt sig ett nytt ord, Daaaagiiii. Jag säger ju dagis och inte förskola.. är det helt fel? 

Måste faktiskt ge er det här tipset, det är ju så fruktansvärt gott och enkelt. Passar till så många tillfällen dessutom. Lunch, mellis, party, kvällsmacka, picknick osv.. Knäckemacka med värmröktlax, majonäs, gräslök, svartpeppar, flingsalt, citronskiva och romansallad på toppen. <3 MUMMA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Pratade med mina vänner om precis detta med dagis/förskola dagisfröken/pedagog och det visade sig att alla kallade det för dagis och fröken – kan inte spela någon större roll tyckte vi och kör vidare på dagis, det låter mysigare 🙂

  Paulina 2017-05-31 13:15:50
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Men JA vad härligt och höra, jag instämma spå att det låter så mycket mer mysigt! Och dessutom blir jag så glad att hon säger daaaagiiii med jordens gladaste ton .. Känns märkligt och säga då lite ordentligt NEJ det heter förskola haha.. Men måste ändå ilägga till att dom på Albas dagis är som underbara pedagoger så förstår väl att dom vill ha lite cred i annat namn kankse ? 😉

   foodjunkie 2017-06-01 22:10:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!