PMS och lägenheten till salu plus bästa enkla efterrätten

Hej hopp!

Ni kanske förstår att det är är fasligt gott? Någon som håller med? Nöt – crème och jordgubbar <3 Ett hett tips att testa mina fina läsare! Just nu är jag sugen på allt jag ser… Men det här är en vinnare. Någon som känner igen sig i någon av dom här punkterna:

 • känner sig orolig och ångestfylld 
 • får snabba humörsvängningar
 • lätt börjar gråta 
 • känner mindre lust att hitta på saker
 • känner sig trött och får mindre energi
 • får svårare att sova
 • blir svullen i kroppen och särskilt över magen
 • känner av spänningar i brösten eller att de blir ömma
 • får huvudvärk
 • blir hungrigare än vanligt och sugen på sött.

PMS. Typ det sämsta med att vara just tjej. Min sambo får helt klart passa sig för humörsvängningarna här hemma. Äta älskar han när jag gör så det är bara plus haha men mindre energi kommer liksom aldrig lägligt. Har verkligen fullt upp.. vi ska t o m ha visning på lägenheten i veckan. Galet, det går fort i svängarna här hemma. Men jag är väldigt spontan så nu när det redan är i tankarna så tycker jag det bara är kul. Den finns på hemmet om ni är nyfikna. MEN nu till en fråga.. PMS, blir det sämre med åren eller är det efter en graviditet? Har ni tips.. ? Jag vet att det är enskilt till person till person och olika gång varje oms också, men någon som känner igen sig så vi kan ge varandra lite kraft.. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • För mig har pms bara blitt värre med åren! Värst blir det ihop med stress. Kanske därför man fortfarande e singel 😉 hehe.

  Jenny 2017-06-01 21:00:00 http://liveteftertjugosex.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   sammmmmma här så du är inte ensam.. ett under att jag inte är singel haha 😉 Men verkligen det där med stress, går inte att kombinera! Vi tjejer kan mycket men ibland blir det generalknas 😉

   foodjunkie 2017-06-01 22:08:14
   Svara
 • Har du en länk eller adress till lägenheten på Hemnet? Den ser fantastiskt fin ut!

  Elin 2017-06-01 20:50:01
  Svara
 • Åh spännande med visning, helt missat vad det är ni ska flytta till nu, köpt ny lägenhet? 🙂 Och på tal om PMS och alla de där förjävliga känslorna, känner SÅ igen mig, fruktansvärt är det. Känns som det bara är något man måste genomlida, ibland är det värre än andra gånger och då vill man ju bara lägga sig och tjuta, inget hjälper.. Hoppas det känns bättre snarast för dig. Kram<3

  Julia 2017-05-31 09:46:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!