Sveriges Nationaldags tips

I samarbete med Polarbröd.

Hej fina ni!

Är ni lika bra på att fira Sveriges nationaldag som andra bemärkelsedagar? Vi gjorde ju denna fina dag till röd för ett tag sen och det betyder väl bara mer och mer att vi ska bli som typ norrmännen är på deras den 17 maj.. Det finns ju alltid någonting att fira tänker jag och älskar att hänga med mina nära och kära! Så i samarbete med Polarbröd vill jag ny visa en perfekt rätt att bjuda på när det ska firas. Vem gillar inte plockmat? Eller pizza? Jag tror nog ingen missat att jag är en pizzatjej. Jag har ju en sökruta här på bloggen, undrar hur många sidor som kommer upp då om man söker pizzatjej. Så nu till det här bästa tipset – pizza av Polarbröds goda mjölk- och konserverings- fria JUBILEUMSKAKA! Så smidigt att du kan endast vad du själv vill ha på och använda brödet som pizzabotten.

Gör så här: Lägg ut ditt bröd, värm upp ugnen till 200 grader, mixa med stavmixer en pesto på olivolja, färsk basilika, valnötter, vitlöksklyfta, salt och peppar. Ber ut peston och lägg på nyriven halloumiost . Skicka några tunna sparris bitar som jag visade på bilden, och lök och även tomat. Salta och peppra lite, och om ni vill måns slags hetta – typ chili flaks eller tabasco. In i ugn i ca 15-20 minuter. Toppa med färsk ruccola, rostad lök och pumpakärnor. Sist men inte minst strimla på krämig balsamico <3

Så jäkla gott samarbete ni bara måste testa 😉 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!