Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sveriges Nationaldags tips

I samarbete med Polarbröd.

Hej fina ni!

Är ni lika bra på att fira Sveriges nationaldag som andra bemärkelsedagar? Vi gjorde ju denna fina dag till röd för ett tag sen och det betyder väl bara mer och mer att vi ska bli som typ norrmännen är på deras den 17 maj.. Det finns ju alltid någonting att fira tänker jag och älskar att hänga med mina nära och kära! Så i samarbete med Polarbröd vill jag ny visa en perfekt rätt att bjuda på när det ska firas. Vem gillar inte plockmat? Eller pizza? Jag tror nog ingen missat att jag är en pizzatjej. Jag har ju en sökruta här på bloggen, undrar hur många sidor som kommer upp då om man söker pizzatjej. Så nu till det här bästa tipset – pizza av Polarbröds goda mjölk- och konserverings- fria JUBILEUMSKAKA! Så smidigt att du kan endast vad du själv vill ha på och använda brödet som pizzabotten.

Gör så här: Lägg ut ditt bröd, värm upp ugnen till 200 grader, mixa med stavmixer en pesto på olivolja, färsk basilika, valnötter, vitlöksklyfta, salt och peppar. Ber ut peston och lägg på nyriven halloumiost . Skicka några tunna sparris bitar som jag visade på bilden, och lök och även tomat. Salta och peppra lite, och om ni vill måns slags hetta – typ chili flaks eller tabasco. In i ugn i ca 15-20 minuter. Toppa med färsk ruccola, rostad lök och pumpakärnor. Sist men inte minst strimla på krämig balsamico <3

Så jäkla gott samarbete ni bara måste testa 😉 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand