Äntligen någon som tar fram snygga intimhygienprodukter som är lyxiga

Så fin bild och så jäkla bra produkt för oss alla!

En skål för stjärn- systrarna Hedieh (läkare) och Hasti (ekonom) under här som tagit fram DEODOC. ”Vi tycker det är dags att behandla fiffi med lyxiga produkter med fin design som man vågar ha synliga i badrummet, samtidigt som produkterna har utmärkt kvalité och är utvecklade av läkare och gynekolog”

Välkommen hem min glastjärt – äntligen är Maxinne hemma efter 5 månaders yoga & tantra liv på andra sidan jorden 🙂

När vi klev ur taxin ÖSTE det ner regn så står med en sjal där och kramas, men under lilla taket var det sol 

Fina väggen med min fina igen <3

Ser ni ballongerna med namn, så fin bordsplacering. DOCK glömde jag den i taket i köket när visningen var igår haha

Mina fina bordsdamer och lite händer med kaviar på, som förövrigt är så smörig och gott..

Den här synvillan är ändå rätt magiskt. Här filmar Lisa mig på snap och folk har undrat hur jag klarar av att svepa vodka så?!?! Punk Royal använder dessa flaskor att ha till bordvatten 😉

En fin presentation om DEODOC.. ska försöka ge er en lite oxå tänkte jag!

Ostron ur pizzakartonger 😉

Dom hade kvällen till ära tagit fram desserter i just dom dofterna som finns på DEODOC – mäktigt styrt.

Hejsan!

Jag nämnde ju för er att jag skulle ge mig på ett till omgång av Punk Royal middag. Det är jag så glad för att jag fick göra..Ni måste testa den här restaurangen ni som inte gjort det! Gud så gott det är där, proffskockar med fantasi som ingen annan. Stämningen är på topp och vårt gäng hade väl det allra bäst med tanke med varför vi var där. Det är nämligen så att på svenska marknaden finns det ingenting som hjälper till svetskörtlarna som vi alla, både mäns som kvinnor har mellan benen.. Vissa har ju t o m eksem för dom håller på med fel produkter. Vi har ju rätt deo mellan armarna men vi har fler väck på kroppen och då med ett PH värde som måste hållas i balans. Vem vill lukta illa där? Och på tal om lukt så doftar dom här magiskt, nytvättat eller vidare i annan doft plus så fin förpackning. Har ni det dom? Det vi firade med brak och dunder var att dom släppt nya produkter ( grattis igen)! Ni vet ju att män inte får så lätt inflammerade hårsäckar när dom rakar sig? Tips nu –  börja använd mans rakhyvlar och köp DEODOC. Lovar att du inte kommer bli besviken – perfekt nu när bikini säsong närmar sig <3  ( finns på Åhlens och Lyko  – tryck HÄR för att se alla)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!