så lyckligt

Min bff och jag mot en vacker blomväg. Ska berätta mer om vår fantastisk kväll sen men bjuder på den här bilden först.

Croissanter som man doppar i nutella <3<3<3

Dessa två låg alltså i kassan på Nyko som vi gick till efter träningen med Fannie på Kampsportslabbet.. Plus poäng till mig och Lisa som tog in ÄGG 😉 

Fast seriöst nu, aldrig ätit SÅ HÄR god omelett . o m g. Hade bara lite spenat i och löjligt gott! TIPS- gå och ät omelett på NYKO som ligger på Nybrogatan/Kommendörsgatan<3

För er som såg att jag fick en fin morsdags-present så skymtar man det lite på armen. Kan fortfarande inte fatta att jag fick det..  Så lycklig! Som ni vet så är jag ju lite i PMS fas just nu så grät som ett litet barn, min sambo undrade nog lite hur det stod till för jag kunde inte hejda lyckotårarna. 

Hej underbara ni!

Hur mår ni? Härligt med fredag! För mig känns det som på riktigt att det är fredag. Eller det känns jättekonstigt, på ett bra sätt alltså. Ska försöka förklara mig men det här är ju nog första fredagen jag sitter hemma, läser, i favorit cashmere brallan ( tack DAVIDA för ni skapat dessa, jag har flyttat in i dom förgått ) en kopp på samma ställe dvs inte flytta runt koppen för Alba klättrar runt på mig, härlig musik annars är det tyst och det bästa är att jag behöver inte vara orolig. Vad jag menar med orolig är typ att hon hittat en penna och målat över hela hemmet osv.. För Alba har ju börjat på förskolan nu och hon älskar det!! Det är ju magiskt. Jag har inte ångest för jag är en tråkig mamma som sitter framför datorn heller. Hon är ju ända två år nu så att det är så här lugnt hemma kan jag inte komma ihåg att det varit förut. Men det bästa på dagen är ändå att hämta henne, DEN kramen man får då är ju ovärderlig! <3  Vad vi gjorde innan dagis idag har jag filmat på instagram stories – foodjunkieblog heter jag på instagram.

Nu ska jag beta av den där långa listan på to-do-list som aldrig hunnit göra med en liten hemma. Sen kommer en väldigt roligt inlägg så håll koll 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • De där croissanterna med nutella fick det verkligen att vattnas i munnen på mig! Det ska jag fixa till mina små nån dag, de kommer älska det!

  Jennie 2017-06-19 21:13:31 http://optikervasastan.com/
  Svara
 • Heej! Har helt missat att ni ska sälja och flytta! Why, berätta gärna lite mer om det! 🙂
  Sen har jag letat och letar på hemmet men kan inte hitta er lägenhet, super nyfiken å se hela ju!

  Stor kram

  SOFI 2017-06-02 13:58:28
  Svara
  • Svar på SOFIs kommentar.

   Heej, jaaadu det var lite spontant för att se hur det går.. om vi får de vi vill ha eller annars bor vi kvar ett tag till 🙂
   Bilderna är SÅ dåliga TYVÄRR, dock har dom som kommit blivit positivt överraskade vilken har varit bra iaf! Idag är sista visningen sen får se se hur det slutar.
   Hoppas du får en fin vecka med ledigt imorgon. KRAM 🙂

   foodjunkie 2017-06-05 11:33:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!