Inga måsten och ingen stress

Imorse vaknade jag och min mamma att frukosten var framdukad redan

Deras fina pappa hade slagit på stort och vaknat tidigt och åkt och handlat medan dom här två röjde loss i mitt ovetande då jag sov som en stock… ( min unge är där bakom kalufsen)

Mamma kommer väll få slag nu när hon ser hur skrynkliga hennes lakan är på bild.. Hon är en människa som är lite smått besatt av att stryka.. Men dom här bilderna är så söta 🙂

Min lilla gull-Bella är hemma nu efter sina veckor i Danmark 

Sen kom en nybadat tok och ville mysa

Hej underbara ni!

Alltså söndagar, dom är ju på riktigt så härliga. Ingen stress och inga måsten. Vi hade dock visning idag så vi sov hos min mamma stället för att plocka undan allt imorse.. med 3 barn och hund. Och väldans lyxigt blev det med sovmorgon, frukostbonanza, lång promenad = fylla vagnen med underbart doftande blommor och fotbolls match. Har kvar det bästa till sist nu, vi ska hem till Albas favvo på kalas 🙂 Visar mer om det sen. Ville mest in och säga hej till er innan!

KRAM 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh morgonrocken! Var kan man finna den?

  Ella 2017-06-05 07:19:37
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Men visst ser den härlig ut! Det är mammas, som hon haft i fleeera fleeera år som jag alltid kryper ner i så fort jag kommer dit. Så tyvärr vet jag int svart man kan köpa den <3

   foodjunkie 2017-06-05 11:00:59
   Svara
 • Låter som en härlig söndag – här har det varit bootcamp, avslutning på veckans bästa träning! Nu får man fixa söndagarna själv fram till hösten! Ha en fortsatt fin kväll! Kraaam

  Petra 2017-06-04 19:52:49
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Men hej duktiga du!! Blir så avundsjuk. Ska ta mig till gymmet nu.. Men visst är det lite klurigt och få till det själv sen.. Jag har 3 veckor kvar, hmm. Men härligt att ni haft på söndagar ju. Skönt avslut på veckan! Hoppas du får en härlig vecka, men ledigt imorgon <3 KRAM

   foodjunkie 2017-06-05 11:30:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!