Ni kommer inte bli besvikna om ni testar det här

Oh GODe gud alltså.. 

Helt själv från ingen stans när maten kom in skulle hon ha servetten i knät 😉

Hej gullnosar!

Hörrni kära ni, nu kommer ett hjärtligt tips. Ni är en del om inte vill se resturang tips men så finns det en del som vill så det är lite svårt det där. SÅ när jag gör det är det bra tips. Och det här är från italienarn på min gata, typ, eller i wish kankse.. Men ett stenkast ifrån iaf. Jag kan ha lite svårt för musslor.. Någon som också har det? Men HÄR pratar vi ta med tusan mini musslor i delikatess form. Så även om ni är som mig – våga testa <3 En vongole alltså! Med chili, smör, färsk persilja, fräst vitlök osv. Restaurangen heter Trattoria Montanari. Jag tog in en tallrik haricoverts till Alba som slank ner fint ( jag hjälpte henne lite då dom var sjukt goda) plus att hon även satt och sög på dom där snäckorna 😉

HÄR kan ni trycka på min enkla favorit spagetti, lite italiensk kanske men lovar er att ni inte blir besvikna 🙂 

Jag vet en som sover väldigt gott just nu efter den där goda middagen med morfar och Rose! Jag ska också krypa ner snart.. Hoppas ni njuter morgon på lediga dagen och firar Sverige. SOV GOTT på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!