Det här tröttnar man aldrig på

Frulle på ballkongen med min lilla imorse.. ser nästan ut som det är hennes kaffe 😉

Den fanns en liten som v ä g r a d e somna idag för hon visste vart vi skulle.. Jag förstår henne, lyckliga unge skulle få hänga med Ludde och momo ( moster)!

Lägg ett ordentligt span- Sal de IBIZA har skapat tryffel chips – oh lord!

Måste ändå få skryta om min tzatziki proffs till vän.. Har ni testat att göra så där med yoghurten innan man blandar ner resten? SÅ KRÄMIGT blir det och då låta gurkan få ligga så där oxå så kan man krama ur lite saft även där om man vill..

Jag visa min smält ost i ugn med en dressing på färsk basilika, vitlök, salt, peppar på. 

Medan Frida styrde ihop en grekisk sallad deluxe

DOCK händer det här – det sista som händer innan det är klart – jag skulle bara peppra lite innan bilden och HELA pepparn öppnas.. Så typiskt!! Har det hänt er med? Så glad att det inte var en gryta…

Så här skulle det ju se ut.. Tur en tallrik klara sig så jag kunde visa er 😉

Tryck HÄR för att se hur jag går till väga för den här skönheten 

Hej hej!

Hur har ni det i ledigheten? En dag extra den här veckan för att fira vårt fina land, hipp hipp hurra! Vi har bara varit ute hela dagen faktiskt.. Så härligt och behövligt, och vädret kan vi ju tacka för att vi kunde vara det. Annars har vi väl inte firat den här dagen så speciellt faktiskt.. Eller vad tycker ni om att dagen till ära göra en grekisk sallad kanske inte passa helt 😉 Men det är ju så gott!

Gurka, paprika, tomat, rödlök, oliver, rädisor, fetaost, spenat, olivolja, salt och svartpeppar = MUMS!

Med tzatziki gjord på: krämig yoghurt, riven urgröpt gurka, citron zest och liten skvätt juice, pressad vitlök, lite mynta, spelart peppar och salt men saltet måste man vara försiktig med då det lätt kan bli för salt.. 

Nu ska jag försöka hoppa i säng innan min hjärna slår över till övertrött och jag gör allt och lite till som jag inte borde till sent inatt. Någon som känner igen sen? Hoppas jag hinner nu för imorgon biti vaknas träning, har helt sjuk träningsvärk i exakt hela kroppen så skulle behöva väcka den här stela kroppen imorgon 😉 SOV GOTT på er alla 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!