Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att få klappa en gris

En bättre bok helt enkelt.. Food Pharmacy, väldigt intressant då hon inte ens ville gå ut 😉

Att få klättrade ner till alla djuren var väl typ roligare än att titta på djuren 

Lamm, grisar och kaniner

Ena grisen ville komma ut och hänga, trevlig ju. 

En jättetupp stod vid fotknölarna när vi fikade

Och så dök det upp lite sällis som bjöd på korv. 

Hej hopp!

Jag kan knappt se vad jag skriver för jag är så trött. Min lilla var vaken med feber hela natten.. Som tur är var vi hemma hos min mamma så jag fick hjälp, jag hade nämligen varit och viftat på höfterna på Summerburst och var väl lite vinglig om man säger så. Så ska slänga mig ner i sängen very sooon med min lilla kabin här hemma och så ska vi ladda om batterierna. Vill mest tipsa er alla med barn om att åka till Aspuddens 4HG gård, där har dom verkligen allt. Kul och springa på min gamla granne där också och nu kommer ett till tips till er som gillar magi – han är trollkar, hur cool! TRYCK HÄR för att se lite <3

Hoppas ni haft en ljuvlig helg! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind