En getpuss och ett megagott tips om sparris

Försökte hitta bild på hur Albas hårväxt var som plutt, alltså som en munk bara runtom och inget mitt på. Den bästa tiden var ändå när  det håret som fanns på sidorna krullade till sig och det var bara få fjun på toppen. Man måste ändå ge henne för att har tagit igen sig 😉

På tal om förra inlägget med alla djuren.. En get puss får ni alla av mig

Hej hopp mina fina!

Jag får så dålig inspiration när min lilla tjej här hemma är sjuk. Hade kunnat visa er bilder från vårt brutala pass imorse på Kampsportslabbet men hade all fokus på att försöka överleva så att att bild var inte aktuellt. Det är väl det jag gjort som är skulle kunna ge er mest inspiration idag.. För det är ju verkligen det jag kan få av andra, se hur duktig nån är och att man själv kan vara det mot sig själv. Sen är det såklart sjuhundramiljoner gånger lättare med ett gäng som typ vi. Träna med några vänner är ju sen gammalt mycket mer livat för själ och ork. Men på tal om ork, hur är det möjligt att barn med feber är så pass pigga som dom är? Känns som det ända jag försökt med idag är att hålla henne lugn..

Nu till tipset gällande fooooood- gör sparrisen så här tunn i sallader, bara råhyvla dom. Gott med det mesta – sesamfrön, citron, pinjenötter, västerbottensost osv… <3 MUMMA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!