Så svårt att låta bli

 

Hej fina ni

Hur är läget med er alla läsare? Jag sitter lite go i kroppen efter två dagars träning men ändå så nojig att bli smittad här hemma av Alba. Det är så svårt att låt bli att gosa men en ynklig liten bebis. Men får hoppas immunförsvaret krigar på ordentligt nu. Vi har testat massvis med bröllopsklänningar inför helgens bröllop. Albas fasters son, alltså kusin gifter sig, och som ni vet är Alba halv- syrian så detta ska bli otroligt häftigt. Finns väl ingen som kan bröllop som syrianer, dom hade t o m en serie förut på tv ju. Ska såklart visa massa balla bilder sen, på hur svallet/ barret till hår ska ordnas, klänningarna, om Alba kommer kunna gå i gången med han som ger ringarna, maten osv. Det ska bli så fett! Och nu förstår ni nog mer varför jag inte vill bli sjuk..

La upp lite på min intsagram – stories på lite klänningar.. Foodjunkieblog 🙂 Och på tal om klänning nu så har Alba på sig min gamla som min farmor gjort! 

Ska visa någonting väldigt gott om några minuter. Stay tuned <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!