plötsligt händer det

Idag skedde det någotin som aldrig hänt förut, Alba ville posa framför kameran.. Här satt hon så still!!!

Sen var det tydligen att stå med kors med benen, framför sitt vrålåk hon fått av sin gudmor. 

Så var det slut med det roliga.. Man får liksom passa på så länge det varar för här kom arga minnen fram

Själv står jag och trycker i mig vitaminer.. 

Hej hopp!

Igår när jag skrev till er att jag var orolig att jag skulle bli smittad kände jag nog lite redan på mig att det kunde komma.. Det har varit så svårt att låta blir att vara nära sin lilla med feber. Först får man ju vabba henne sen blir det ju en själv. För här sitter jag och har ont i hela kroppen och speciellt halsen. Tror dock att jag får en rejäl skjuts av värken i kroppen från träningsvärken vilket iaf känns bra. Jag ska försöka sova ruset ur mig nu och hoppas jag vaknar bättre! Ville mest in och säga hej till er 🙂 

Hoppas ni njuter i det underbara vädret! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!