Mina senaste mobilbilder och massa tips

Min favorit på Pepstop. Ni måste testa <3

Oh yes ni ser påsen där bakom mig- jag foodora hem det nu när Alba låg med feber 

Lite lite liite söt när man gick till dagis med min gamla tröja och skulle bestämt ha väska med sig..

Tränat med BÄSTA Fannie ( hon bloggar också här på metromode – TRYCK HÄR för att se)

Läppglans i lass när vi skulle gå klappa grisarna 😉

Mamman skulle ju inte vara sämre, dock var det kanske att vara med andra grisar på Summerburst 😉

Min favorit gris och jag i blårandigt

Det här måste ändå vara den mysigaste lilla selfien som togs i mörkret( min mamma sover jämt i bäcksvart så detta var på morgonen dagen efter summerburst) och vi ska säga godmorgon till pappan som var i Barcelona.. Jag ser dock inte så pigg ut haha bjuder på den. 

Och efter persienner och annat som är framför fönster så det är så svart som möjligt i mammas sovrum kom det frukost på sängen. Bästa – rostad gatau smörgås med tomat, peppar, salt och basilika från balkongen plus körsbär och äppeljuice. Tack mamma <3

Själv låg jag och drömde mig bort om sommarens semester dagar.. Och beställde hem lite ifrån Miss Tunica <3 

Varit hemma hos min underbara svärmor som varje gång har någonting nylagat i ugnen. Hennes vinbladsdolmar är oslagbara och nu när hon odlar egen sallad och lök oxå – wow! 

HETT TIPS – denna sjukt bra shott finns i Östermalmshallarna för endast 20 kronor på MESH. Ingefära och lime! Spring och testa och återkom om ni blev missnöjda..

Den sista bilden här måste jag ändå besätta lite mer om. Jag nämnde ju för er att på lördag ska vi på syriskt bröllop.. Idag var vi där och hängde som vi ofta gör men nu har släkt från hela vida världen flugit hit och många samlas då i köket för att förbereda festen till imorgon, alltså dagen innan bröllopet är det fest. Jag har nog aldrig skalat så många vitlökar och gullökar i mitt liv, dessutom hackade jag gullök så jag både satt och grina men sjukaste var att jag fick russinfingrar för det var så många haha. Visste ni att man säger att gullök är syrianska äpple 😉 Fast det härligaste är ändå gemenskapen som finns, alla är där och vill hjälpa och så fort någon kommer in nån står alla i kör och ilililililililililililililili. Äkta syrianer 🙂 Lovar att visa er mer bilder från den här helgen som kommer! Och nu fick ni  några av mina senaste mobilbilder, ni har ju efterfrågat lite mer sånt har jag fattat <3

Nu ska jag krypa ner med min lilla och är så nervös för att den här förkylningen hon hade kanske var en start på VATTKOPPOR… Det återstår och se till imorgon. Det vore så ledsamt till allt som ska ske helgen, hon skulle t o m få gå fram med han som ska ge ringarna i kyrkan i den vackraste lilla klänningen <3 Håll tummarna med mig. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kelpnudlarna (första bilden) lät väldigt spännande, måste ta och testa det!

  Josefine 2017-06-19 09:59:27 https://daystyle.se/
  Svara
 • Hej Edita!
  Kan inte du lista dina 10 favoritrecept?
  Kram

  Mp 2017-06-18 21:20:29
  Svara
  • Svar på Mps kommentar.

   Hej 🙂 vilket roligt uppdrag, det ska jag se till och göra till er väldigt snart <3 Kram

   foodjunkie 2017-06-19 21:21:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!