magiskt tips

Här står vi redo, men först en gruppbild 😉

Och en öronpuss- selfie med min gullis Mira som styrde ihop allt det här <3 

  

Visst var det tur att dom hade en foooodjunkie med sig på båtturen så jag kunde hjälpe till 😉 

Någon som blev sugen? 

Eller sugna på det här.. SÅ jäkla mysigt.

 

 

Hej gullisar!

I förra inlägget nämnde jag ju om att suga i sig lite sommar -feeling till midsommar. Kan ha varit just för jag hade varit ute och åka en ribbåt i skärgården. Vi tajmade vädret helt galet bra. Man vill ju inte ha vindstilla när man väl åker en ribbåt, man vill ju ändå få lite vågigt så det blir lite fart på alla i båten. Eller det känns iaf lite som det är meningen med att åka just en sån båt.. att det går undan också såklart. Och det gjorde det, har några fula filmer på mobilen när vi sitter och gapar så kinderna flaxar hej vilt av vinden haha. I då skidglasögon som man var tvungen att ha på sig för sin egna skulle för att kunna se någonting. Det var ju verkligen sol, moln, regn, sol, moln ,regn osv ett sverige väder igår men vi tajma precis så vi missade regnet så vi kunde sätta oss ute på en klippa och äta vår picknick. Helt galet mysigt! TIPS verkligen- det här måste ni göra.. vi var bara ute i 3 timmar men det räckte. Åkte båt, myste på en klippa med skagen – smörgåsar med löjrom på ( MÖMS) och lite bubbel, vi hade alkoholfri med oss från Richard Juhlin, har ni testat den?

Det var inte många gånger min kamera åkte upp för den låg nedpackad i en vattentät stor säck så hoppas ni får lite härlig känsla ändå även fast ni fick massa mobilbilder <3 Sen hoppas jag även nu att allt går som det det ska, jag sitter nämligen på en väldigt lång mellanlandning med alla barnen i CPH för att åka vidare till Barcelona. Längtar så tills vi är framme, min stora älskling bilade ner redan i söndags. Hatar när han gör det, blir som en stor hönsmamma och tror att han helt plötsligt inte kan köra bil och att allt kommer hända. Så längtar så mycket nu att få komma ner och kramas lite. Alba har lärt sig så många nya ord och sätta ihop dom, som nu – Pappa båten 🙂 Men bästa var ändå när hon kom och visade ett par kalsonger för mig igår och sa – pappa rumpa <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det är precis så här man skall göra – ta till vara på livet fylla det med härliga ögonblick om så bara ett par timmar och ögonblicken kan ju vara så fantastiskt som att krama på sitt älskade barn 🙂 men ta vara på livet här och nu! Det gör du – gott och så. Du en sak, du är faktiskt en av de få jag tycker klär i rött läppstift – ingen favorit hos en som typ har idominsalva på läpparna 😉 men det gör att du sticker ut och du klär i det.. Snyggt! Nej ribbåt har jag aldrig testat, är inte mycket för sjön men kanske vore något, för det går väl undan antar jag 🙂
  Förstår din oro när din man är ute och kör – jag är likadan finns det något man inte kan oroa sig för mest hela tiden! Men antar att ni skall ha härliga dagar i Spanien nu – njut med dina nära och kära, och glöm av oss lagom mycket!!! Ha det fint! Kraaaam
  Fasen nu ser jag ett stavfel där upp men det får vara för jag lyckas inte redigera det härifrån och orkar bara inte skriva om det 😉 det skall vara ”Det gör du – gott att se” hehe, min inlägg är ofta snurriga.. SORRY 🙂

  Petra 2017-06-21 14:23:01
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tack snälla <3 Känns som man verkligen förstår det här med att ta vara på livet och allt ju äldre man blir haha.. Det fanns ingen morgon dag när förr och man tänkte inte på att njuta som man gör nu. Så glad för att jag får vara med om 🙂 MEN att jag klär i rött läppstift var väldigt snäll av dig att nämna för är kanske inte helt bekväm alltid, men ycker det kan liva upp lite 😉 hahahah idominsalvan 😉
   Känns magiskt att äntligen vara framme i här nu i Spanien <3 Så härligt att vi är ett stort gäng också, hela familjen <3
   Men en sak du aldrig behöver tänka på mig när du skriver är STAVFEL, jag är ordblind men gav mig ändå på att ha en blogg 😉
   HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR MIDSOMMAR imorgon <3 KRAM

   foodjunkie 2017-06-22 18:44:41
   Svara
 • Ribbåt verkar så kul! Och blev såå sugen på de små smörgåsarna! Mums!

  Josefine 2017-06-21 11:32:24 http://drottcompany.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   ÅH JA, jag jade aldrig åkt – rekommenderar det starkt. Rolig sak att hitta på i sommar:) Och dom där smörgåsarna kan man ju ha fler gånger helt klart 😉

   foodjunkie 2017-06-22 18:39:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!