en dag åt spillo men det var det värt

Dom här två alltså.. syskonkärlek <3 Det här var på flygplatsen igår och Alba fick tillbaka febern.. typiskt men lyckligt att hennes storebror fanns!

En dryck jag bara får i mig när jag har semester, vet ni vad jag menar..? Har nog inte ens smakat en sån hemma. Har ni någon sån?

Precis just det HÄR har jag längtat efter. Sitta på Vitamina i solen, dricka en apelsin, morot och ingefära juice med deras sjukt goda gazpasho! Och det var precis så där härligt som jag kommer ihåg det. Passade på när lillan låg och sov i skuggan brevid mig.

Den här bilden skulle jag kunna ha som tavla, lyckliga barn <3

Har med mig en proffs-fotograf, Elias 11 år <3 Ville visa er min nya fina jag har på mig – tips, magisk.. t o m efter man slängt sig i saltvattnet och man är kladdig från solkräm. Miss Tunica

Ska stå som mamma…

….och sitta som storabror

Hej mina favoriter!

Hur mår ni? Kan ni tänka er att det är midsommar imorgon? Jag försöker landa lite i att ens ha kommit hit så för mig känns midsommar-afton rätt långt ifrån. Vi hade typ den jobbigaste flighten hit igår… Visste att det var en mellanlandning i Köpenhamn och tänkte väl att det kan vara nice och rasta dom små liven men o m g det var i S J U timmar… En dag åt spillo men det var det värt. När vi landa hade pappan ordnat ballonger på hela båten och tårta till Elias som fyllde år dagen innan, så det åts inatt kl 1 innan vi fick lägga oss raklånga i sängen, typ den bästa känslan att få göra!!

Har ni någonting ni vill att jag visar er? Vi ska vara här i sex dagar till så berätta gärna, annars antar jag att ni ger mig fria händer.. Om ni vill följa mig lite mer ”live” så ska jag försöka vara duktig på intagram stories – foodjunkieblog heter jag där. Nu ska jag gå och se hur det går för riset och det som är på grillen 😉 KRAM till er alla så hörs vi snart igen

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vill jättegärna se lite bilder inifrån huset! 🙂 samt lite fräscha mattips från semester <3 Kram!

  Isabelle 2017-06-23 08:20:37
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Åh nu är vi på båten så ska se vad jag kan trolla fram för bilder härifrån.. Men självklart lite fräscha mattips <3 TACK och ha en underbar midsommar och helg <3

   foodjunkie 2017-06-23 09:28:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!