Bildbomb på min nya bakdräkt

Vad tycker ni den här morgon frissan?

 

Gooosungen <3

 

Glaaaa midsommar kära ni!

Vad mysigt med midsommar. Håller tummarna för att det blir sol hemma. Här är det overkligt varmt, men ändå blåsigt så ni vet väl den kombon… jag som aldrig bränner mig kommer inte kunna vara med mina axlar i solen på hela veckan. Tror jag njöt lite väl mycket igår på min lunch där i solen medan Alba sov. Inte van vid att sitta still så länge 😉 Men det gäller att passa på att njuta när man får sina tillfällen! Och det hoppas jag ni gör hela midsommar afton och såklart hela helgen. Här ska det ätas mycket mat men även mycket frukt 🙂 KRAMAR på er alla <3

Min nya baddräkt är ifrån Asos och Albas pyjamas från Lindex och skor Zara. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Baddräkten är helt magisk! Skulle vela ha den i svart! Vad har du för storlek? Finns bara size 8 kvar & den lär vara alldeles för liten för mig.

    Trevlig kväll ?

    Sandra 2017-06-25 23:47:32 http://www.halsojunkie.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!