Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bildbomb på min nya bakdräkt

Vad tycker ni den här morgon frissan?

 

Gooosungen <3

 

Glaaaa midsommar kära ni!

Vad mysigt med midsommar. Håller tummarna för att det blir sol hemma. Här är det overkligt varmt, men ändå blåsigt så ni vet väl den kombon… jag som aldrig bränner mig kommer inte kunna vara med mina axlar i solen på hela veckan. Tror jag njöt lite väl mycket igår på min lunch där i solen medan Alba sov. Inte van vid att sitta still så länge 😉 Men det gäller att passa på att njuta när man får sina tillfällen! Och det hoppas jag ni gör hela midsommar afton och såklart hela helgen. Här ska det ätas mycket mat men även mycket frukt 🙂 KRAMAR på er alla <3

Min nya baddräkt är ifrån Asos och Albas pyjamas från Lindex och skor Zara. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Baddräkten är helt magisk! Skulle vela ha den i svart! Vad har du för storlek? Finns bara size 8 kvar & den lär vara alldeles för liten för mig.

    Trevlig kväll ?

    Sandra 2017-06-25 23:47:32 http://www.halsojunkie.se
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt