en smörig lax indränkt i citron med en vitvinsås till

En ljuvlig klassiskt lax sitter aldrig fel

Min tuffing körde paddle board igen 🙂

Och även vi, så mycket bättre var vi också men att stå själv på brädan var ju betydligt mycket lättare, men roligare ihop!

Hade en liten juice tjuv, tänkte att den gillar hon ändå inte – morot apelsin och ingefära men den slank ner hela så fick beställa mer helt enkelt

Lilla storken har just nu så långa ben, som valpar växer dom ju lite olika, gulligt!! 

Kittlar mig…. på munnen? 

Så här bra gick det att ta bild ihop.. Dom tre bilder var några sekunder mellan varandra bara haha 

Så superfotografen till pojkvän fick rycka in så ni fick se min härliga klänning från HM, älskar längden!

Hej gullisar!

Det var en magiskt sista dag vi fick i Barcelona så hann inte ens in och säga hej till er, förlåt! Nu sitter jag faktiskt i Danmark igen, men den här gången är det inte för att mellanlanda som sist utan för att vara kvar hos min pappa och hans tjej. På riktigt så kändes det som det var första gången jag kunde slappna av nu på en vecka. Finns ingen båt för Alba att ramla av ifrån!! Utan en stoor gräsmatta istället för hamnen. Det första hon gjorde var att springa i cirklar och göra massa glädjeljud, lyckligt men det gulligaste var ändå när hon sa- mamma ja gla <3

Äter ni fisk ofta? Jag tycker jämt att man pratar att inte äta kött osv men vi kanske behöver höra mer vad vi ska äta.. Jag är väldigt dålig på att äta fisk, händer väldigt sällan men när det sker så är det så gott så jag storkar. Som den här – en smörig lax indränkt i citron med en vitvinssås till 

Gör så här: Salta och peppra din lax ( hoppas ni hittar så här stora bitar), riv på hela laxen en sköljd citron, strimla citronen och lägg bitar på som ni ser på bilden, jag la liten kvist rosmarin vilket var smarrigt som tusan. Medan det här är i ugn ca 15 minuter på 200 grader så gör en enkel vitvinssås på: 1 hackad gullök eller charlottenlökar, stor klick smör ju mer desto godare och fräs i stekpanna häll i 2 dl vitvin, 2 – 3 dl vispgrädde, 1/2 pressad citron och smaka av med salt och svart peppar.

MUMS, jag gjorde bara en enkel sallad och en baugette till viker vart så gott men vill man ha potatis också <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Dina inlägg är så himla härliga, recepten magiska, miljön och atmosfären är fantastisk.. Man verkligen njuter av att gå in här.
  Undrar även var din röda så snygga baddräkt kommer ifrån? 🙂

  Massa kramar!

  Evelin 2017-06-28 11:44:31
  Svara
  • Svar på Evelins kommentar.

   10000 TACK rara du!!! Blir så glad att jag lyckas få ut det som jag önskar när jag tar bilderna <3 så lyckligt och speciellt du om jag kan få er att njuta av det jag visar <3 Tack för din kommentar 🙂
   Ghorde ett inlägg för 3 dagar sedan om baddräkten så du vet men den är ifrån ASOS.

   STORA KRAMAR

   foodjunkie 2017-06-28 14:28:00
   Svara
 • Smarrigt med lax, speciellt med citron till! Mums!

  Josefine 2017-06-28 08:31:09 http://jftak.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!