Du är vad du tar upp i näring och massa bilder igen

när sötsuget slår till och Rose slängde ihop några kakor med persika och blåbär på… jag är en renrasigt kakmonster <3

Mycket bilder på bakande av bröd men det är mycket av det nu, så magiskt men vill visa er hur det ser ut innan ugn. Den där stora gjutjärnspanna värms upp först sen ner med bakplåtspapper, in i ugn med lock i ca 20 min sen utan lock i 20 min.

igår kom Albas pappa hit, dirket på med grillen.. det är en av hans favorit syssla… 

Albas nya är att kittlas… 

här står dom, männen i mitt liv 🙂

och så gick vi tjejer ut till brasan, så öppnades en prossecco dom köpte i Italien som dom hade sparat till ett mysigt tillfälle 🙂 

 

här är vi, normala familjen.. 

rosta majs med massa smör, svartpeppar och salt.. men även lite tryffelolja!!

marinerade grönsaker som man grillar – oh my god så gott!

en tomatröra fungerar alltid, massa färska örter från tomten ( inte santa claus alltså haha), vitlök, citron, svartpeppar och salt

mer eld, fast den här är inomhus <3

Hej gullisar!

Igår blev det inte två inlägg som jag hade tänkt, blev för mysigt lite för länge när pappan kom ner hit. Samma sekund som vi grillat klart kom regnet, bra tajming. Jag tycker det är galet mysigt med regn närman sitter inne med en eld och massa god mat. För god mat var det verkligen, det blir så speciellt med grillad mat eftersom man inte gör det så ofta, sen att allt var marinerat i massvis av färska örter från trädgården gjorde det lite extra gudomligt.

Hoppas ni får lite smarriga tips nu när jag lägger ut många bilder så här. Men ett tips hörrni ni som äter majs och att jag la ut ett smarrigt recept här – speciellt tips våra barn som tycker det är så gott, se till att det är ekologiskt!! Plzzz.. dom är annars badade i ett socker-bad med olika kemikalier för att dom skak bli mjuka och goda. Ni vet ju när man äter färsk majskolv på sommaren och gör dom blir ju såå galet goda så man behöver inte alls ha dom i det där sockerbadet… Sen säger man ju majs kan inte bli bajs haha så jag vet inte alls hur mycket kroppen får i sig av dom kemikalierna dom badat i. 

Man brukar säga: Du är vad du äter! Man kanske kan säga här:  Du är vad du tar upp i näring! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!