lyckligt, loppis och min morgon

Hur smarrigt är det inte med en rostad surdegs smörgås med stekt ägg, gräslök, salt, svart peppar och prästost på!! 

Vi hamnade på en loppis igår, sjukt kul då dansk design är fin. Jag köpte 8 st tallrikar och ett fat, ska visa sen..

Hennes min när kameran kom upp, pose;) med lite blåbärssylt i pannan..

Det här med att få leka med vatten och morfar, bra start på dagen helt enkelt

Det hade jag också, stor kopp kaffe med några droppar vispgrädde i 😉

Kära nån så sött det här var, Alba satt här och så satte jag dit Bella.. Se vad hon gör på sista bilden innan Bella hoppade ner <3

 

Heeej kära ni och måndag!
Jag som sa till er att jag skulle åka och handla och göra något smarrigt till er igår. Det slutade med att vi fick massa besök, vilket bara var kul då det var några barn också. Så det smarriga slutade med grillad korv och inga batterier på min kamera. Men nu är den full-laddad, vilket är perfekt för vi ska åka till en matmarknad. NICE ju! Då ska jag verkligen föröka hitta massa gott och laga och visa er 🙂

Vi har länge pratat om att köpa oss ett landställe, och ju mer man är här vill jag bara ha det.. Fast det tar ju faktiskt bara 1 h att flyga hit och kostar inte många slantar så börjar med det här. Det är ju närmare än att flyga till Spanien om man säger så. Det är så magiskt mood man får, morgonrock eller pyjamas lite för länge 😉 Hoppas ni får en fin vecka och glöm inte skriva om ni undrar något eller vill se något! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar din blogg, ditt skrivande, din glädje och kärlek som du ser livet med. Tack! Blir glad och varm varje gång. Vad jobbar du med? Det är jag lite nyfiken på, kanske har du skrivit om det i bloggen, då får jag leta mig tillbaka. 🙂 sedan Albas tröja är den från Zara kanske? Den gula var ju så himla gullig!

  Jessica Svensson 2017-07-16 20:55:13
  Svara
 • Gud så fina lockar hon har!

  Jennie 2017-07-04 17:31:38 http://takis.se/
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   åh ja just nu är dom helt galet härliga, undrar hur det blir när det blir längre för det är väldigt tjockt haha.. är håret blött får hon jätte långt hår men nu är det mer som en boll haha 😉 kram kram

   foodjunkie 2017-07-05 23:53:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!