längtar att få visa er

det finns en tjej som förvandlas till en dåre deluxe när man kommer in butiker och mamma ska shoppa… här får hon följa med mig in i omklädningsrummet.

Kommer mest in och hälsar trevlig kväll på er! Vi har haft full ös här, så med noll batterier på mobil, kamera, och dator för vi varit och flängt så mycket så har jag inte hunnit med att uppdatera någonting någonstans. Viktigaste är ju här, så igår eller nu på dagen blev utan. MEN det som väntar på något gott… Har nämligen fotograferat med min kamera och pappas vilket betyder dubbelt så mycket bilder men även så mycket snyggt då han har proffs kamera. Plus i kanten är ju allt vi fotat också 😉 Ska bara äta något smarrigt av det ni ser längst ner på bild sen sätta mig med alla bilder ( längtar för ska bli så kul och se allt, hoppas ni också gör det).

Vi hörs snarast 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Älskar dig blogg! Dom här vardags och semester inläggen är sååå fina. Och Alba är typ det sötaste barnet någonsin! Så tack för en bra blogg :)!

  Natasja 2017-07-04 23:22:40
  Svara
  • Svar på Natasjas kommentar.

   1000 TACK SNÄLLA DU!!! Så lyckligt att få till det även fast man är iväg. Det tar ju sin tid att sitta att jobba så blir så glad i hela kroppen när ni skriver fina ord <3 speciellt såklart värmer det hela mamma hjärtat när Alba får komplimang <3 TACK igen och önskar din en underbar sommar!! Lova skriv om du vill se mer av nåt 🙂

   foodjunkie 2017-07-05 23:54:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!