Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Modern family

God kväll!

Äntligen har min kille kommit, Albas pappa – hon säger ju pappa till min pappa så blev väl lite klurigt här idag vem det var som skulle svara när hon ropade.. Jag tycker det är lite kul så har inte varit så hård med att säga m o r f a r. Tänk när vi är i butiken eller annan stans bland folk och hon ropar pappa, säger mamma till mig men så står min pappa ( alltså morfar) och Rose och pussas.. Modern family? Speciellt nu när det finns två pappa också haha. Hängde ni med på det hela? Lite kul är det – eller är det bara jag och Alba som tycker det som på bilden längst ner 😉

Vi var och åt sååå god mat idag, ska visa vad senare men nu måste jag hoppa i säng. KRAM!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!