Nam nam nam och tivoli

HALLÅ en sallad ni måste testa- melon, fetaost, persilja, russin, kapris, vitlök, olivolja, salt och svartpeppar <3

här smakar Alba som morfar om laxen är klar och smakar bra 😉 ser ni fingret.. 

kära nån så gott det är med dubbel-gjord potatis, skriver recept lite längre ner : ) 

pappas egen odlade spenat

nam nam nam nam, så låter det när man är sugen på mat eller om det är gott. Titta min instagram -storie från resturangbesöket så får ni höra hur det låter irl..( foodjunkieblog)

 ’

Rose har byggt en så fin indian-koja till alba.  Ser ni påsen där uppe i taket? En ljusslinga som lyser när det blir mörkt <3

här sitter dom och äter ihop, ser ni Bellas tunga haha. Dock har tältet fått flytta in nu för små regnskurar kommer lite då och då..  sol regn sol regn sol osv.

åååh ja bästa dagen, vi var på tivoli – Bakken heter det. 

aldrig hört henne skratta så mycket som det här besöket.. värmer i mamma hjärtat!

hon åkte några åk, fick glass och en vovve ballong.. Tänk tt få vara på tivoli för första gången i sitt liv <3

så här ser det ut så fort man lämnar stolen… frukosten stod på bordet imorse efter en liten sovmorgon. Min kille är tillbaka och hade varit på morgonkvisten och storhandlat 🙂

Visade jag er den här? SÅ SÖTT ju med Albas hand, ska upppå väggen  i en snygg plexibox jag har hemma från HAY

på tal om sött och att min kille är tillbaka.. fanns en Bella hund som tyckte det var väldigt mysigt att han kom, så väl nerkrupen i hans nacke <3

Hej kära ni!

Hoppas ni har har en underbar helg och njuuuuter av söndagen till fullo. Det ska jag verkligen göra, ska visa er sen vad vi ska göra. Det var en liten överraskning från min kille som äntligen har kommit tillbaka. Sen till potatisen som jag sa att jag skulle visa recept på – MAGISKT GODA och jag vet att jag har visat dom så många gånger. Vet nämligen många som har det här som en favorit att göra hemma så TRYCK HÄR för att se hur ni ska gå till väga för att få smaka dom bästa potatisarna som finns 🙂 Och självklart går det fint utan grill!

Nu ska jag fixa iordning lite här.. men två recept fick ni iaf – melonsalladen ( nam nam nam) och potatisen ( slurp mums). Sem lite tips på att göra sån där gullig hand i lera. Om ni åker till Danmark med barn- missa inte Bakken tivoli – världens äldsta tivoli som står kvar och ingen inträde så man åker lite det man vill och så. 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så härligt ni har det – det är lite som julafton att få gå in och ”läsa ikapp” efter några dagars datorfritt. Njut av din lilla och din härliga familj. Jag bor ju ensam med min son, men är förlovad med en ny man, vi umgås med mitt ex och hans nya flickvän – åker till och med på semester ihop och du kan tro att det blir tokigt ibland när vår son säger mamma och pappa samt att vi sitter med varsin ny 😉 sedan är mitt ex nya tjej ganska mycket yngre så det bli många konstiga förväxlingar. På julafton detta året var vi först hos mina gammal svärföräldrar och då var min nya man med och på kvällen hos min familj och då är ju ex:et med. Det är säkert konstigt för många men jag kan säga att vår son mår väldigt bra 🙂 Kram på dig och ha en fortsatt trevligt hos din far, han och hans tjej bor fantastiskt! Kraaam igen

  Petra 2017-07-10 10:54:22
  Svara
 • ??????❤️

  Gloocall 2017-07-10 09:37:56 http://gloocall.com
  Svara
 • Alltså Alba måste ju vara världens gulligaste unge. Så himla fotogenisk, ser alltid så härlig ut <3

  Julia 2017-07-09 22:10:51 http://www.juliawahlgren.blogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   ååååh 10000 tack, det är helt galet härlig ålder nu så hon är inte svår att fånga på bild om man säger så 🙂 ska hälsa henne det från dig sen imorgon när hon vaknar 😉 men det värmer i mitt mamma hjärta såklart <3

   foodjunkie 2017-07-11 00:49:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!