ett nyttigt favorit snacks

 

Hörde jag lite snacks så här på eftermiddagen.. Jag kan ju få både söt och salt cravings, håller nån med? Salt kommer såklart när man tränar mer och då är ju oliver och nötter favoriter men den här mixen tröttnar jag aldrig på. Bara avokado, sesamfrön, chiliflaks, pumpakärnor och soya. MUMMA! 

Avokado är någonting man gärna kan få i sig varje dag, en mirakelföda kan vi väl kalla avokadon! Hoppas ingen tror att man blir tjock av avokado bara för att den har fett i sig – det är nyttigt fett(!) som dessutom kan den fet- och fiberrika avokadon minska hungern, ta bort sötsuget och få dig att småäta mindre. Den är en riktig näringsbomb med mineraler, protein, aminosyror, fibrer, omega, vitaminer osv.. Så förutom att den håller oss mätta och fylld med näring så skyddar den oss mot sjukdomar. Tur också att den passar till typ inprincip allt <3 och tips är ju att tillsätta med sesamfrön och pumpakärnor som båda är nyttiga med olika bra hälsofördelar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!