Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

när vi checkade in på hotell en natt

här står vi alltså redo för att vara barnfria för en natt – alltså bara vi två. Kan inte minnas sist det var så.. Man glömmer bort att ta en dag utan barn, någon som känner igen sig?

båda var väldigt glada och taggade för att gå till gymmet direkt

eftersom det här är mina mobilbilder så bjuder jag på en pose selfie efter vi tränat haha.. 

jag älskar spa, precis som väldigt många andra, och det här vattnet var precis så där lagom ljummet så låg där i och njöt tills jag hade riktiga russin-händer 😉

sen var det dags för middag på hotellets tak, perfekt till solnedgången 🙂

men först ett glas skumpa 

alltså sånna här små morötter – så gott! 

ny dag och nya tag, här står jag alltså på gåbandet och värmer upp – en väldigt behaglig utsikt 😉

och yogastund med guld i mun <3

avslutade med lite mer russin händer innan hemfärd

Hej kära ni!

Nu sitter jag hemma vid min riktiga dator igen, alltså i Stockholm. Igår flög vi hem efter tre veckors semester. Ni har ju fått se en hel del tycker jag och hoppas att ni tyckte det var lite härligt och se med dessutom fick både inspiration och tips. Ni vet ju i det här laget att jag älskar bilder så blir så glad när ni uppskattar dom. Här fick ni se en väldigt viktig dag på semestern – vi tog nämligen semester från semestern. Är det någon som ska till Danmark så var det här ett väldigt skönt hotell att få komma till och koppla av på( HÄR hittar ni hemsidan), det ligger 15 minuter utanför Köpenhamn bredvid vattnet. Sen ska jag ge er alla mina andra tips jag har fått från en vän. Men till er föräldrar – ta en sån här dag, det är så skönt inför kommande semester dagar. Så skön energi vi fick av det, sen är det såklart viktigt att ge varann egentid också men att just bara få vara istället för mamma och pappa 24/7. Och på tal om egentid ska jag iväg och träna nu på ”mitt” älskade Kampsportslabbet- önska mig lycka till haha.. 😉 Hörs sen igen för har MASSA att visa er. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta