en underbar lista på restauranger i CPH

har nu sett något bättre eller snyggare konst ? 😉 ska visa mer om den här när den är klar, det här är bara en gips – hand innan den är klar, men jag älskar den haha 

så mycket minnen hur man höll på med dom där när man var liten.. känner ni igen er?

en magisk pw mitt i livet, det är skog fast ändå en väg 

det här är någonting jag önskar alltid fanns i min kyl – rawbollar!

här är den bästa outfiten ändå, en riktigt skogsmulle hade fixat med ved osv hela dagen 🙂

efter det här var vi uppvärmda och klara för ett parti Crocket – eller inte jag för jag förlorade haha men kul var det ändå.. Så sjukt länge sen jag körde det. Men tips inför sommaren – mer sällskapsspel utomhus

och äta massa fisk 

rolig visst.. ? 

sjukt kallt i vattnet men Bella ler ändå 😉 

 

Hej hopp!

Ni har väl inte glömt bort dom älskade raw- bollarna? Det är ju så enkelt och Rose är en mästare på att göra måste jag ju meddela er, så inte bara sin konst kan hon göra ; ) önskar jag hade receptet på hennes dadelbollar så ni kunde få smaka. Men när jag gör och det tror jag att hon också gör– ta det mesta och bästa i så blir det bra tillslut. Men glöm inte dadlar och sesamfrön – sååå gott ihop. Sen kan man ta i allt det där bra som matcha pulver, spirulina, gojibär, cacao, cayenne peppar/chili, andra nötter osv..

Kom typ precis hem ifrån mamma och det blev lite senare än jag tänkte, det var så mysigt och hjälp vad god mat vi gjorde.. Visar det imorgon för jag måste gå och krypa ner i sängen nu. MEN föööörst kommer min lista från min underbara vän Chanel som är ett jäkla proffs på resturanger ( och såklart mer än bara det ), håll i er nu och spara listan om ni ska till Köpenhamn :

Frukost/ Brunch : The Union Kitchen, Fars dreng, Mat oh Kaffe. Lunch: Geist, Pastis, Raw 42, Palaegade för smøøøørebröd. Middag: Pluto, Ilama, The Market, Ködbyen fiskebar och efter drink på Noho, Umami ( testa lobster rolls ), Cantina. För lite vin och ost bricka: ( ja  t o m det har hon med på sin tips lista jag fick magiska människa) Beau marche cafe a vins

Hörrni ni som har tilläg på restauranger kan väl skriva så sätter jag dit dom vi alla kan läsa tipsen 🙂 Min pappa kom med en – 108 heter den ( fått pris 4 året i rad)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh skulle du inte kunna lista sånna här ställen, alltså dina favorit ställen fast i Stockholm? :* Typ i kategorierna: frukost, brunch, lunch, fika, middag precis som ovan:) KRAM!

  Julia 2017-07-13 22:22:16
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jo absolut, det kan bli ett roligt inlägg för er alla och så kan vi hjälpa varandra och lägga till olika restauranger så vi får vi ihop bäst altstan 🙂 🙂 🙂 Det kommer inom kort. Tack för bra ide! KRAMAR

   foodjunkie 2017-07-21 17:59:59
   Svara
 • Tack för senast. Skynda Er tillbaka, det är tomt i stugan utan Er <3
  Du glömde en stekhet restaurang här i Köpenhamn 108 cph copenhagen
  Samma gäng som startade Noma (utsätt till världens bästa restaurang 4 år i rad)
  108 är budgetvarianten 🙂
  / Pappa

  Martin Löf 2017-07-13 10:51:19 http://www.martinlof.com
  Svara
  • Svar på Martin Löfs kommentar.

   TACK pappan för ALLT. SÅ mysigt och väldigt tråkigt att komma hem till lägenheten… skyndar oss tillbaka 🙂
   Skriver dit den direkt, Tack <3 Sen får vi gå dit också..
   Puss

   foodjunkie 2017-07-13 15:06:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!