massvis med tips

sommarens härligaste promenad med min bff Lisa som skulle åka iväg i 4 veckor buhu

vi gick hammarbybacken upp och ner några gånger, så nice i solnedgången med musik, skvaller och tonvis av kärlek

den här lilla är en sån pussgurka nu, här hittade jag henne under bordet med mitt läppstift

gjorde sig kanske lite fin för vi skulle besöka några vänner och deras fina ställe – Villa Soludden på Värmdö

lite melon, gojibär, valnötter, kokoschips, kaffe i solen.. men ni ser molnen?

spöregn och vi flyttade in till en myshörna

finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, ett väldigt svensk uttryck tror jag och satte på mig en överlevnadsdräkt och drog ut med vattenskotern, som förövrigt var så kul – älskar när man kan latja lite med dom så dom inte är för stora och man bara kan sitta och åka rakt fram typ…

det här var ändå höjdpunkten, bada och sen gå in i en bastu <3

eller iofs att få blir serverad en helt galet god middag i solnedgången kanske slog det. Har ni ätit flygande jakob? En väldigt typiskt Göteborgsrätt tydligen, jag har hade aldrig ätit det. Tänk alla dom här tilltuggen i ris och en currysås med kyckling <3 (gissa vilken av alla dom här min dotter åt mest av… syltade löken?!?! haha)

igår startade jag dagen med min syster på Pom & Flora, alltid lika gott men Fridas rabarb- och jordgubbs yoghurt med müsli O M G.

två gullisar på en båt

vi hade verkligen en tiopoängs dag igår. Här tog vi båten ut till Fjäderholmarna, ett mega tips att åka till 🙂

 

så fint att man kan ta sig ut så här, 20 minuter ifrån stan och man är på en idyllisk ö i skärgården 

vi både åt och drack massvis med gott 😉

i stekande sol, men här ser ni mitt mörka hår.. 

här kanske ni skymtar det lite mer..

jag som älskar hundar blir så glad när någon har med sig det men även att det finns restauranger där man får ha med sig hund, här fick han t o m köttbullar av köket <3 

här ligger hon min käääära syster och har det bra, innan det var dags för ett parti boule 

Hej fina ni!

Hur mår ni? Hoppas ni haft en magisk helg och varit ute massvis nu när det äntligen har varit sommar. Det har varit så kul och komma hem och träffa alla! Dock har jag inte haft batterier på min kamera så här kommer ett lass med mobilbilder. Kan inte ni säga vad ni tycker om det? Alla vet ju att det blir bäst bilder med kamera men känns ändå kul och visa er lite från min mobil också. Jag vet att ni gärna ville se lite mer sånt här personliga sa ni förut och inte bara recept.. så hoppas ni blir nöjda. Men självklart kommer ett recept inom kort så håll ut 😉

Men tips är ju att gå Hammybacken några gånger för en härlig utomhusträning, gym fann nedanför också. Sen äta den där magisk goda tallriken med en rabarber och jordgubbe kräm i müsli med en grekisk yoghurt på som finns på Pom & Flora. För er som letar ställe att hyra för någonting speciellt så gå in på Villa Soludden – wow vilket underbart ställe precis bredvid Värmdö Golfklubb, där har dom allt. Men om man vill göra någonting enkelt men ändå dunder härligt åk ut till Fjäderholmarna, MEN missa inte att gå till stället som ligger upp till HÖGER när man går av båten, har dom hängmattor och boule banor. Det blir lätt att man fastar på rökeriet annars 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så jätte fin i ditt nya hår … passar dig jätte bra. Tack för inspirerande blogg ???

  Ulrika 2017-07-22 21:46:53
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Åh underbara du, 1000 tack det kändes väldigt bra att få höra <3 Med håret alltså men att du skriver att bloggen är inspirerad gjorde mig så lycklig!!! TACK IGEN 🙂 🙂 🙂

   foodjunkie 2017-07-23 22:25:14
   Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Älskar när du delar även mobil bilder/ögonblicksbilder, som du säger så blir det mer personligt och jag älskar att få följa dig på det viset med. Mixen du har är bäst, både det här och såklart dina underbara tips och recept. Längtar så tills din bok kommer hihi! Och så fin i mörkare hår!!!<3

  Julia 2017-07-16 20:42:49
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Joho vad skönt och höra och glad jag blir. Jag tycker själv när jag läser andra att se lite verkliga bilder är skönt nämligen så vill ge er det med. Men mixa är roligast och så bra att ni vill ha det så med 🙂 Men att du skrev att du tycker mitt hår ser bra ut gjorde mig så otroligt GLAD, fortfarande inte vant mig… varit sååå ljus i hela mitt liv men börjar känna skönt att ha det så här faktiskt! Lite läskigt att det började gå av liksom.. Så det var dags att ta tag i det 😉 Hoppas du får en underbar helg <3 KRAM

   foodjunkie 2017-07-21 18:02:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!