Så gott att man är uppe i det blå och äter

 

Det här med att köpa en burrata och lite goda tillbehör – oh la la.. Så gott! Den krämiga osten måste ju få upplevas så där lagom ofta och njutas då varje gång. Jag gillar ju när det är mycket smak i maten och just den här osten är ju såklart god som den här men att göra den här tallriken är som att hälsa på uppe i det blå och tillbaka så gott det är. Det kan bero på att det så enkelt också.

Skär upp några goda fina tomater. Vill man så koka beluga linser men det är så enkelt och ta en burk men redan kokade linser, ekologiska. Skölj linserna och lägg i en bunke, pressa i en vitlöksklyfta, salt, olivolja och svart peppar – mumma så god liten linsröra till tomaterna, färska basilikan och burrata osten som nästan smälter ut över det här sen när man öppnar den <3

Så enkelt och så gott mina fina läsare. Hoppas verkligen ni testar! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow! De där tomaterna är mina absoluta favoriter! Sååååå goda!

  Jennie 2017-07-19 13:04:42 http://vepax.se
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Håller med dig så magiskt goda, t o m doftar gott! Hoppas du testar det här receptet med dom <3

   foodjunkie 2017-07-19 16:57:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!