enklaste receptet med rabarber och bär

hörrni, ni får inte glömma bort dom här ljuvliga stängerna till rabarber

tips nu att köpa hem idag.. rabarber och hallon ( välj jordgubbar om du hellre vill det)!

så vipps- en magiskt god skål som både doftar ljuvligt och smakar detsamma

eller skål och skål , jag använde ett glas… 

det finaste man har sätter man på bordet…. Hur gärna vill man ha hennes klänning? och gärna så där fint rött naglack till ; )  

Hej gullisar!

Jag har några härliga tips till er.. måste bara dela upp dom på ett bra sett. Det är väl som alltid iofs. Jag har inte ofta visat er samma sak här på bloggen. Och visste ni att jag har en sökruta? Så är ni sugna på soppa, potatis, avokado osv så skriv det i den så kommer alla recept med just det i upp. Smart va 🙂 Jag tror inte att jag har gjort så mycket med rabarber förutom så där lär det väl inte komma upp så väldans många olika, och det behövs inte efter det här enkla receptet jag ska visa er nu.

Hacka upp 3-4 rabarber stänger fast först förresten dra bort lite skal på dom, skölj 1 paket färska hallon, ha ner det båda i en kastrull med vatten som endast täcker dom. Ha i 5 stora msk honung( rabarber är så sura så ha gärna lite socker också!). Låt det här stå och dra sig en bra stund ca 30 minuter. Nu doftar det så gott i hela hemmet. Tills det blivit en tjockare koncictens på det hela. Nu till en spännande del om man vill så testa gärna men det är inget som behövs men det blir som en lätt kola smak, ha det i en djupare ungstorm, klicka på lite smör ca 2 msk och ställ in i ugn till det smält ihop. Till det här kan man äta allt möjligt – yoghurt, crème fraîche, glass osv.. SÅ HIMLA GOTT ÄR DET! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!