ört och pesto quesadillas

 

Så simpelt och så gott. 

Det här väcker så många minnen tycker jag, vi fick alltid fylla varsin sådan här när vi var små. Så bra knep och få i barn och låta dom välja själva men att det bli riktig mat i slutändan. Då hade jag nog mer mozzarella, majs, salami.. Jag kom ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att vända dom i stekpannan, men idag klarar jag det med bravur haha. Det ni 😉 Ett proffs på att vända i stekpannan. Brukar ni äta sådana här? Pesto fyllda taco bröd. Egna quesadillas kan man väl säga fast på en härligare vis, då dom är fyllda med massa örter och annat. Men välj själva vad ni vill ha i, knepet är ost så dom smält ihop. Jag använde mig av:

Pesto, fetaost, parmesanost, färsk basilika och chili. Lägg dom på varann och stek på relativt hög värme och tryck ner toppen lite så det smälter ihop, men det går fort så var bered på att vända. Sen äta <3 Smaklig måltid! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur kan jag ens ha missat detta? Pesto och tacobröd? Två saker som jag älskar?

  Josefine 2017-07-20 12:49:56 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jaa skynda och testa om du gillar dom ihop haha.. Hoppas, det är så enkelt – här hemma är det våran snabbmat ( så enkelt är det) KRAM

   foodjunkie 2017-07-20 15:05:04
   Svara
 • Hm jag tror du menar quesadillas? 🙂 Enchiladas rullar man ihop brödet med fyllning och gräddar i ugnen med ost på 😉

  Anonym 2017-07-19 20:34:44
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   hahahah TACK TACK TACk snälla du <3<3<3<3<3<3 vilken räddning. Ska ändra DIREKT! Tyckte det lät lite fel.. STOR KRAM

   foodjunkie 2017-07-20 14:53:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!