Har ni tips till mig?

när man kommer vilse och hamnar i dom smalaste gränderna.. 

pjhu..väl ute var det en vägg som matcha Alba kan man ju helt klart säga. Även nallen som ska med vart vi än går. 

någonting som man nästan längtar till i Spanien är deras Pill Pill så det förtärdes till middag idag

på ett stor terass som ligger ovanför oss i hamnen

se gullig ut

titta på din näsa.. hahaha <3

vad vore livet utan glass….// Alba

 

Hej fina ni!

Tror på riktigt att jag skriver det här i sömnen.. På 2 dygn nu har jag sovit 4 timmar – det känns kan jag säga. Vi flög klockan 6 imorse så behövde åka 4 men sov ca 30 min bara för att jag letade efter min kamera laddare hela natten, plus packade, men viktigast för mig är mina jobb prylar när jag har den möjligheten att jobba hemifrån.. Men NOPE den är spårlöst </3! Det som är positivt med det hela är att jag har en annan kamera med mig vilket var väldigt kul och få fotografera med. Men min trötthet har totalt kört över mig idag så har inte gjort många knop, eller jo båten gjorde det när vi åkte ut för att bada.. Dock var det som världens största och bästa vagga för mig så sov hela resan, dom t o m försökte väcka mig när vi skulle bada haha..

Jag behöver er hjälp. Finns det någon vänlig själ som har varit på Palma förut och sitter inne på lite tips så är jag så tacksam för det då jag aldrig har varit här. Så hjälp mig gärna med vadsomhelst.. restauranger, pooler, utflykt, bästa badvikarna osv..? Någonting jag inte får missa eller bara nåt litet tips så får vi se om jag är i närheten 🙂

Hörs imorgon igen nu M Å S T E jag trycka på Publicera innan jag somnar. KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Är så avis, vill också till Palma och äta på alla fantastiska restauranger!

  Josefine 2017-07-27 08:38:19 http://direktflytt.se
  Svara
 • Balagan är verkligen ett måste! Känner dom som har restaurangen, mycket kul att se att flera här har tipsat om samma ställe!

  Natasha 2017-07-26 18:06:43
  Svara
 • Några måsten i Palma;
  – Lunch och häng på Roxy på stranden i Portals Nous (utanför Palma). Minimal beach club med bästa vib:en. Drick cava sangria och ät deras tonfisksallad.
  – Ät middag på Canela inne i Palma. Otroligt god mat, lite mix av spanskt, italienskt och asiatiskt.
  – Middag på hotel Bendinat. Otroligt god mat (ta fisk eller skaldjur) med utsikt över havet.
  – Ät middag på Tast Club. Ligger nästan brevid Canela.
  – Gran Folie. Bästa beach club:en!! En bit bort med taxi men så värt det!

  Malin 2017-07-26 10:08:14
  Svara
 • Rialto Living är en SUPER mysig och vacker butik, det är i den högre prisklassen men absolut värt ett besök!! 
  Tapashimlen –  Buscando el Norte, aldrig varit där men ska till Palma i augusti så det står på min ToDo-list 🙂

  Kram

  Clara 2017-07-25 14:18:10
  Svara
 • Kuruböta (restaurang) – otroligt god asiatisk mat.
  Marknad på lördag i Santanyi.
  Zero beach club är avslappnad med god mat, bad från klippor men även pool.

  Tips 2017-07-25 11:24:12
  Svara
  • Svar på Tipss kommentar.

   Åh jiho marknad är alltid kul tycker jag. TACK snälla du! Och mitt i prick min sambo älskar asiatisk mat haha 😉 STOR KRAM och tack igen <3

   foodjunkie 2017-07-25 14:01:01
   Svara
 • Har skickat dig inbox på instagram 🙂

  Agnes 2017-07-25 09:21:11 http://agnestugg.se
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Haaaallå UNDERBARA DU jag såg det. SÅ glad jag blev att titta min instagram <3 och alla bra fina tips du gav. 1000 tusen tack!! Jiho ska kollas upp direkt och svarar dig där också såklart <3 STORA KRAMEN och hoppas du njuter av sommaren <3

   foodjunkie 2017-07-25 13:59:39
   Svara
 • underbart med palma!! NJUT!! och käka på balagan (restaurang som min vän och hennes kille har)!! ☀️☀️☀️

  sofie 2017-07-25 08:47:23
  Svara
  • Svar på sofies kommentar.

   Jiho TUSEN TACK snälla du, det ska jag verkligen försöka. Just nu är det lite halv tråkigt väder vilket är skönt med en unge ibland haha.. Och jag kan kicka in här 🙂 Så kul att fler har nämnt Balagan- måste du hälsa din vän ju 🙂 🙂

   foodjunkie 2017-07-25 13:58:11
   Svara
 • Restaurang : balagan & dukes.
  Åk gärna till stranden i cala blava. Väldigt liten men såå fin strand 🙂

  Elin 2017-07-25 00:05:33
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   1000 TACK så underbart och få tips <3 Ska titta upp det direkt <3 STOR KRAM och hoppas du njuter av sommaren

   foodjunkie 2017-07-25 13:56:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!