så viktigt tips ändå

 

Hej gullisar!

Jag kom på en sak vill tipsa om.. en sak som jag gjorde innan jag åkte men glömde skriva till er om. Eftersom jag ger er en hel del tips och då oftast mat så i slut ändan handlar det ju om hur vi tar hand om vår kropp.. Jag skulle säga att jag är snäll mot min men en sak jag måste blir bättre på är att inte småäta. Jag ÄLSKAR att småäta, jag är hemsk med det faktiskt. Äta lite där äta lite här äta lite där osv.. hela tiden. Det är oftast nyttiga saker så i det syftet är det väl ok MEN tänderna.. Jag har ju haft en salong där vi blekte tänder så för mig är fräscha tänder så viktigt. Eltandborste plus dom där smarta tandtrådshållarna är mitt bästa tips men nu till det jag var med om innan jag åkte..

För cirka 8 veckor sedan var jag hos en tandläkare som gav mig ångest delux.. Skulle behöva dra ut tänder plus ca 10 hål ( kanske krydd med vad jag hörde och hade i myt huvud efter jag gick därifrån var det kaos med mina tänder). Och dom hade inte tid för att göra det då och jag skulle iväg osv så har gått och tänkt på det hela tiden men inte känt något problem i tänderna. Jag var ju bara där för att fräscha till dom och gick därifrån med ångest och ett prisförslag för att fixa det hela. Det var väl också en ångest men största var ju hur fan jag har lyckats med det hela….. Så jag testade att gå till ett nytt ställe! Vilket slutade med ETT litet hål, hur sjukt..?! Från ca 10 + dra ut två visdomständer för dom växte snett till 1 hål om mina visdomständer växter rakt helt plötsligt. Och det bästa var ju att dom löste det på plats direkt. Inte gå hem och boka ny tid, då det är ett nytt koncept tydligen – en express med tandläkartid utan väntetid och återbesök. Läs om det genom att TRYCKA HÄR

Nu ska jag springa iväg och äta lunch ( inte småäta utan en stooor härlig lunch 😉 ) men var noggrann med era fina tänder <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!