Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tjusig och enkel quinoa

en liten donna som egentligen aldrig riktigt gillat vagnen men nu är det hopplöst – ska bara bäras.. dock har jag mina knep för att hon ska sitta där – säga att vi ska leta gupp ( Boom är väldigt roligt), få knäppa fast sig själv, ligga ner och titta efter pippi, äta namnam, titta youtube osv men när hon väl sitter så är det ok. Det är själva starten som är pesten för henne. Själv hade jag gärna suttit där ;D Någon som känner igen sig?

tjusigt sett att äta quinoa på visst? Tips- edamame bönor, mynta, rödlök, tomat, citron, quinoa och salt. Mums!

 

 

Hej hej hemskt mycket hej

Än så länge har vi inte hunnit se så mycket av Palma.. Eller jo vi har varit ute och tagit pw, ätit på lite småställen här omkring hamnen, varit i ett shoppingcenter för det var lite tråkigt väder, handlat i nån stor mataffär.. men mestadels har vi hängt på båten nu i två dagar. Lite lustigt igår när vi var och åt middag så satt några kompisar vi pratat med 2 bord ifrån så igår kväll var det inte bara vi och det blir det inte idag heller för snaaaaart kommer Albas syskon hit, så kul att dom hade bokat Palma samma vecka som vi med sin mamma. Då ska jag passa på och laga massa gott och visa er lite mer recept.. det har varit två dagar av super chill. Men nu börjar jag få myror i benen så då är jag glad att ni finns  😉 Och på tal om glad att ni finns – MILJONER TACK FÖR ALLA TIPS ni levererar om vad man ska göra här på Palma. Tänkte skriva ihop en lista av alla ni skickat så kan vi alla se den här ihop. Dock får de bli efter jag har nattan lillan. Kram på er så länge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind