Missa inte Himmelsviken

hur mysig liten ekologisk affär hittade inte jag : )

det här var det som handlades, alltid vattenmelon, färska kryddor och oliver i min kyl

sen blev vi upphämtade av lilla knorr <3

och det tackar vi ju hjärtligast för – DET HÄR VATNET (!!!) var magi på riktigt

sen var det dags för lunch 

inte just den här men alltid trevligt med lite frukt

här kommer Johan tillbaka som James Bond själv, han körde oss alla på vattenskorn in men fick inte parkera den så var tvungen att simma in med alla prylar osv från båten. Som tack tog jag och Stephanie andra turen att hämta den 

göra en haklapp…

..och välja en firre 

jag sa ju att vi hade ätit massa paella ; )

hur mysig tror ni jag hade där <3

den gosstunden varade ju inte så länge så passa på ett sista bad innan vi åkte hem

ni förstår kanske själva hur bra den var i det där vattnet men ville göra en klassisk dykar pose 

sen tog jag och älskling en tur i solnedgången bredvid båten som åkte hemåt

det värmdes så i hjärtat när vi kom upp och man såg det här goset hos söta Emelie som också bloggar så tryck på namnet

så passade helt enkelt på att få köra båten också ; ) 

Hej finaste ni!

Det här var en helt jäkla magisk dag om man nu får svära här på bloggen så passar ja på nu. Meral och Johan hade sin båt bredvid oss så vi bestämde oss när vi träffades dagen innan på Roxy, som jag visade er i förra inlägget, att åka med dom ut dagen efter till en strand dom kallar himmelsviken. Jag kunde inte ana att det skulle vara så fint som det var. Det började med att Alba somnade i min famn hela väggen dit då det tog ca 1 h sen när man närmar sig så är ALLA båtar helt blå för dom reflekteras från vattnet. Man ser nästan det på vissa av mina bilder att allt reflekteras upp i blått/turkos. Det här var ett natur-reservat så man får inte bygga annat ä det som fanns där nu, så inga hotell osv. Den här stranden är verkligen ett måste tycker jag om man ändå har åkte hela vägen till Palma så ta sig dit också – Es Trenc, världens 7:e vackraste vatten(!!). Glöm nu inte den här platsen på vår jord <3
STOR KRAM och hoppas ni har haft en underbar helg.

Min älskade finaste lillasyster fyller 25 år idag och jag önskar så att hon hade mer semester så hon kunde kommmmmmma hit- men en miljon GRATTIS igen älskling <3 Nu måste jag natta, KRAM igen : )

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!