Roxy, hasselnötter och klarblåttvattten

dom goda fräscha salladerna byttes ut mot kannor av sangria och paella, kanske t o m nån påse chips.. 

och väldigt mycket latjo, här åkte lillan karuseller med sina syskon.. Någon som ser hur mycket hon garvar?

här sov hon 1 h under parasollet på en helt underbar strand – Portals Beach

här hittade jag en bild pappan hade tagit på oss i smyg så ser ni typ hur vattnet var – klarblått/ turkost!

där går pappan lite småhungrig och bitter för jag ville så gärna gå till den där strandbaren ni ser i hörnan för jag troor jag hade rätt att jag fått tips att gå dit av er..

pjhu haha jag hade rätt, några oliver och en mojito senare och min fina kille var på topphumör – ser nästan så glad ut att han lyfter den där båten i handen där ; ) Men väldigt tjusig med sin rosett på kepsen iaf.

 

vi t o m hade turen med oss och mötte några vänner där, så kul!! Ser ni den där blåa tröjan där nere, där sitter vi : ) 

båda två var blå dagen till ära ; )

Alba hade precis lika kul som oss, om inte roligare med tanke på hur mycket uppmärksamhet hon fick. Där sitter hon i famnen hos en som var väldigt lycklig, hennes man hade friat dagen innan och jag kan meddela att jag fick lite glädjetårar när dom berätta allt haha.. 

seeeer ni så mysigt? Vi satt kvar till det blev mörkt

och lilla knorr-mopps-hunden Dogge var också med 

jag bytte om och Alba ville ha glasögonen som jag hade dom ; ) 

avslutade hela dagen med en båttur till en båt och åkte den båten till vår båt <3

Hej mina fina!

Ska erkänna och säga att jag förstod inte riktigt var det härliga var med Palma dom två första dagarna… Jag tyckte var så turistigt och inte alls som jag hade föreställt mig. Så skrev jag till er att jag började bli rastlös i det halvbra vädret som bjöds på.. det var precis som någon hade läst det och plötsligt fick vi helt magiska dagar. Började med att barnen kom och lekte med Alba och sen trappades det bara upp i härligheter. DOCK hade vi ingen datorladdare med oss så hade en ängel som löste det till mig igår. Väldigt kul och få sätta i kamerakortet och se allt magiskt vi har gjort, dessutom se alla smygbilder min kille har tagit haha det hör inte till vanligheten, typ den sista där när lillan gosar in sig <3

TACK till alla er som tipsade om ROXY beach bar, helt underbar stämning där! För er som ska till Palma – HETT tips 🙂 Sen till er, glöm inte att ha hasselnötter i sallader, så sjukt gott – antingen rostade i torr stekpanna eller som dom är men lite hackade. En favorit är att göra sallad så här på sommaren, bara slänga i allt möjligt som kylen bjuder på – det blir alltid gott. Jag hade en guacamole till den salladen högst upp där, annars är hummus också gott till <3

Nu ska jag titta igenom mer bilder och komma ikapp alla dagarna så mer tips och härligheter kommer inom kort. STOR KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!