Delad glädje dubbel glädje

här är väl klockan lite efter nio och jag håller i typ någonting olagligt… 89.9% ABSINTHE! 

ända bilden jag fick från frukosten vi hade på vår båt, ett litet fruktfat min kille håller.. omeletten med ost emellan som knappt syns på bild var sjukt god så ni vet, och ett litet tips att göra ; ) 

efter frukosten lämnade vi Palma.. 

vi gjorde en favoriter i repris och åkte till himmelsviken igen – Es Trenc

där står dom mina krullisar.. ena nyvaken efter 2 timmar till havs

det tog inte många minuter innan alla slängde sig i det magiska vattnet men som vi garva åt killarna som skulle testa på paddlebaord…… det är verkligen inte så lätt som det kan se ut om man säger så. 

t o m lille knorr fick bada från bästa badbryggan man kan sänka ner i vattnet : ) 

visste är min kille stark.. ser ni viket svall han får med ett drag av paddeln ; ) eller så var det dåren Johan som ”kysste” oss med vatten med vattenskotern som han sa… 

som jag sa så körde vi favoriter i repris och hade redan förbeställt en paella, då hade den fått stå och dra sig lite längre vilket vart helt galet gott, saftigare och mer smak <3 

jag har verkligen bott i mina Miss Tunica, så glad att den butiken fanns på Arlanda innan vi åkte

tillbaka på båten hade vi mega lyxen att världens bästa bartender var med oss ( Tack Klas där i bakgrunden), så här levererades det en helt magiskt god esspresso-martini, det kunde liksom inte bli bättre : )

Tyvärr hade dagen ett slut och deras båt kom för att ta dom tillbaka.. min gullekille i snebena hjälpte dom fint över och sen stannade vi kvar. 

Hej hej hemskt mycket hej!

Det började ju med att vi hade turen att möta några vänner här, som vi senare hängde med i tre dagar och hela tiden steppade vi upp härlighets-graden. Även fast jag inte kan säga viken dag som var bäst så liksom gjorde vi allt lite bättre hela tiden. Eftersom vi hade lite mer koll på allt. Jag vart verkligen helt kär i det där stället och hoppas verkligen ni är några som varit där eller några som åker dit – ES TRENC. Tips är ju att hyra nån båt och ta sig dit, men det går bussar eller taxi dit också. Mysigt och göra själva men delad glädje dubbel glädje som man säger. För det blev lite tomt efter alla åkte och vi var kvar.. men det var helt magiskt och nakenbada i solnedgången då må jag lova!

Ni är väl några som ruttnar på semesterbilder snart kanske? Men vill bara dela med mig av det härliga jag äntligen får vara med om, jag har ju på riktigt velat bränna upp båten (oops) några gånger då det är mycket strul, jobb, energi med att ha en båt.. och ju större båt ju större problem. Så efter 3 år nu är vi äntligen ute och använder den, och som jag har längtat!! Jag älskar att vara ute på havet så här <3 Men snart är jag ikapp med mina dagar och kan få in lite mer annat. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!