Ny location på vacay

Är det någon som kan gissa vart vi hamnade med båten efter Palma och Himmelsviken? Är det någon av er som följer mig på instagram? Då har ju ni redan sett att vi kom till fina Ibiza igår. Eller Formatera skulle man kunna säga. Det har länge stått på min – vill se lista och japp där står jag, lycklig och redo för en lunch mitt på Formatera. Ni ska självklart få se mer men det kommer inom kort 🙂 Den där fina jag har på mig var det många som fråga om på instagram ( foodjunkieblog) och det är också Miss Tunica

Nu ska vi till gamla stan där vi låg förra året och äta en middag <3 STORA KRAMEN till er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • DU ÄR SÅ HIMLA VACKER!

  Och vad härligt det ser ut. Nu blir ju min längtan efter semester ännu större (har endast två jobbdagar kvar efter att ha jobbat hela sommaren) och då ska jag också äntligen få åka till värmen. Du som har lite koll på spanien, har du några mega tips runt Nerja (dit det bär av för mig)? :*

  Julia 2017-08-01 20:35:29
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   MEN HEJ underbara du vilken härlig och glad kommentar jag kom in här och fick se. 10000 TACK <3<3
   Jag har knappt haft internet på nån dag nu på båten så knappt kunnat logga in här. Men vad lyckligt att du äntligen får semester!! Hoppas du NJUTER till fullo och ät nån Pill Pill och drink nån härlig sangria från mig 😀 DOCK har jag inga tips i Nerja.. 🙁 Vi åker liksom åt andra hållet från Malaga men hör jag nåt säger jag till direkt 😀

   STORA KRAM och ha en fin semester

   foodjunkie 2017-08-02 21:02:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!