så typiskt att det händer nu

det här med att vara trött, hungrig, varm, sand överallt och sedan att pappa skulle ta en bild.. ni kanske hajar på blicken vad lillan tyckte om det. Själv njöt jag varenda sekund med en svalkande sangria…

och väldigt god mat ; )

så efter en glass höjdes blodsockret och allt var kul igen.. STOOO pippi med sssjjärna( helt galet vad hon har börjat prata nu). Där ser ni hur restaurangen låg också, från stranden med bara en liten brygga emellan så man satt med fötterna i sanden fortfarande <3

lyckligaste stunden var ändå när man fick slänga sig i med kläderna på

miljarders drilljoners slängkyssar till er <3

piffade helt klart upp mig dagen till Formentera premiären, nästan alla mina smycken är handgjorda ifrån världens duktigaste George. Lova säga till mig om ni är ute efter någonting speciellt!? Vadsomhelst och han kan trolla <3

dagen efter låg vi i en annan vik på Ibiza och bytte ut den där tjusiga restaurangen till den här. En helt galet god sallad åts under parasollet vi hade med från båten, plus ett ton sand som hamnar överallt med barn… 

det här är väl den ända träningen jag har åkt på dom senaste dagarna ; )

 

Hej Gullisar! 

Hur mår ni? Ni ska ju inte komma hit in och få höra om vädret men hörde iaf det var varmt hemma nu och vi har väldigt varmt men med moln. Perfekt tänkte jag när jag såg moln då ska vi bara fixa massa på båten så ska jag blogga.. utan nån teckning där vi låg så fick vi åka och bada ändå vilket bara slutade bra för Alba som kunde bada hela dagen utan att bränna sig. Typ så har 2 dagar sett ut tills idag, då vi åkte vidare. Jag tog tyvärr med mig en halsfluss, på riktigt så har jag aldrig haft så här ont. Jag ska verkligen inte klaga men så typiskt : ( så tacksam för allt vi hann med och att jag blir så snällt ompysslad nu. Ni får se imorgon vart vi är. Nu måste jag sova ruset ur halsflussen.. hoppas ni hejar lite på mitt immunförsvar och det spanska apoteket <3

Är ni några som ska till Ibiza så åk över till Formentera- en paradisö!! ( inte formatera som min dator rättstava det till i förra inlägget haha.. )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh stackare, verkligen så typiskt. Kan trösta dig med att du inte är ensam med en hemsk smärta i halsen. Jag har jobbat HELA sommaren och gick äntligen på semester idag, en väldigt kort men efterlängtad och ska flyga mot Spanien imorgon natt… Det är väl när man får slappna av denna skit ska komma. Minns liksom inte senast jag var sjuk så kommer det nu när man äntligen skulle få njuta. SUCK. Krya på oss <3

  Julia 2017-08-03 19:03:08
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Meeeen neeej 🙁 Så jäkla typiskt! KRYA PÅ DIG men ändå tur att du åker till Spanien, gå raka vägen till apoteket och säg vad du har för problem, där har dom allt 😉 Så du kan njuta till fullo av din välförtjänta semester! Jag skulle ju toppa min semester med en massage vilket gjorde att jag verkligen slappnade av och då bröts det ut.. Så tips är väl att hoppa massagen även fast det är så där härligt som man vill hya det på semestern.

   STOR KRAM och hoppas du snabbt blir frisk <3

   foodjunkie 2017-08-04 01:04:25
   Svara
 • Maten såg riktigt god ut, speciellt det som låg i melonen, mums!

  Josse 2017-08-03 10:25:48 http://drottcompany.se
  Svara
  • Svar på Josses kommentar.

   åh dom där räkorna var nog bland det godaste jag ätit med en het sås och massa fräscha olika meloner 😀 nam nam som Alba säger haha…

   foodjunkie 2017-08-03 11:22:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!