Flower power på Ibiza och lyx i Barcelona med ont i halsen

här kan jag meddela er att det var väldigt hög musik och vi dansade så alla bilder var väl halvbra men ändå kul och ta en bild framför samma Flower Power skyllt som förra året

en mysig lite tur på alla smågator innan maten och lillan ville gärna shoppa det ena och andra..

här står hon och sjunger och gör med händerna(typ)imse vimse spindel.. varje gång hon ser någon kryp händer det

sen var det dags för middag.. tips för er som vill göra enkel tjusig förrätt – melonen med osthyvel och lägga i någon gott, typ som här en parma 

japp där står han och drömmer.. en båt större än hamnen själv med en helikopter på… !?!?! oh lord. 

det här dagen efter och vi åkt in till gamla stan igen, och det var så mysigt och ta den här lilla båten från båten in till stranden då vi låg för ankare. Varje kväll var det bäcksvart när dom hämtade tillbaka oss men månen och stjärna lyste upp stranden och man stod med fötterna i det ljumna vattnet för att hoppa i för att åka tillbaka till båten <3

vi gjorde ett nytt försök med bild framför skylten.. haha fail

det började nämligen regna.. massvis och jag började känns mig lite febrig

dagen efter och lite sömn, spansk apoteket och nya äventyr bokade och jag kände mig bättre

hahha. ser ni hur lycklig man kan vara för lite badande.. 

DOCK slog tidernas värsta halsfluss till efter vi landat i Barcelona så kunde inte ens prata.. Vilket inte gjorde så mycket med den här utsikten på vårt hotellrum !! Vi beställde upp massa mat ( jag 2 kannor te med honung) så bara var vi.. så mysigt och inte kunna prata för en stund och bara iaktta <3

super tabletter och massa sömn så var frukosten från himmelriket 30 våningar ner. Första gången Alba smaka oboy typ haha.. 

här kom pappa tillbaka efter lite jobb : ) 

jag har ju bästa mysknepet när jag bor på hotell  – ta med en kopp med te eller kaffe och kryp ner i sängen igen : D så gissa vart jag var på väg där…

jag vågade inte bada med min hals men det gjorde inget om man säger så haha ; )

ni var många som såg min Instagram storie när min kille rädda en get som satt fast vid vägkanten <3

helt plötsligt hör jag honom säga – oh nej en hund och sen en sekund senare säger jag nä en get och båda säger nåt med – hjälp den sitter fast! Tänk nu att vi är på en stor väg men kör inte jättefort för det började bli köer så han svängde snabbt av och bad mig och Alba stanna.. Det tog för lång tid så jag och Alba klev ut och då får jag göra geten lugn medan min killen böjer undan staketet och drar ut geten.. så fint och se geten springa iväg sen <3

det här var anledningen till att det började bli köer, Franska gränsen. 

Hej fina ni!

Jag håller på att bli tokig, antingen så är internet katastrof eller så finns det inga batterier. Så nu ligger jag lite efter.. det tycker jag blir så tråkigt och visa för vill verkligen ha med er på det jag gör. Förstår ni lite hur jag menar? När man ändå tar många härliga kort och är med om så mycket mer än en vanlig dag i vardagen hemma. Så att säga med det så har jag väldigt mycket underbart att visa er. Som hur gullig var inte den där lilla stackars geten?

Nu har vi varit i St Tropez i två dagar efter Barcelona, så smidigt att vi hade bilen där och kunde ta den hit. Det tog ca 5 timmar så ett perfekt avslut på en magisk semester. Ska visa er lite av det sen men just nu kan vi ju säga hurra för lite internet och batterier 🙂 Lova säga till om det är någonting i vill se mer av! Hoppas ni njuter av er helg, semester och sommaren <3 Hörs snart igen.. STORA KRAMEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart kommer din lila klänning ifrån ??

  Julia 2017-08-08 07:58:36
  Svara
 • Ser magiskt ut!!! Man vill lixom resa med i din väska 🙂

  Melonen med parmaskinkan- alltså. Finner inga ord för hur gott det ser ut och hur gott det faktiskt ÄR!!! Jag gillar inte ost och inte heller typ salami.. Så när det finns typ skinka och melon, så är jag lättköpt om jag säger så!
  hahaha, kul bild när han står och drömmer. Men drömma kan man alltid göra 😉

  Elin 2017-08-07 14:22:02
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ååååh ja tänk så kul och få öppna väskan hela tiden så är du där haha.. 😀 Det har verkligen varit helt fantastiskt härligt <3

   Jag som inte äter skinka tyckte t o m att det såg gott ut så ville verkligen få den på bild och visa er som tips 🙂

   Hahaha jaa du drömma kan man ju alltid, det syns i hela bilden visst 😛

   foodjunkie 2017-08-08 00:39:12
   Svara
 • Så härligt det ser ut!

  Josefine 2017-08-07 10:51:17 http://direktflytt.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!