Laddad med energi

fin service ändå att få åka sån här till restaurangen som ligger på stranden. Här var vi på väg till Bagatelle 

alltså ljuset som är på kvällarna var magiskt, så svårt och fånga på bild bara..

men min lilla härmapa fick vi på bild haha.. ser ni ljuset i fönster på vår bil?

älskar den här korgstolens, vill ha ett landställe och placera en eller två på : )

titta dit..

.. och hit. Ä l s k a r att man kan så enkelt köpa färskpressad juice utomlands, vet att jag sagt det förut men man tar en flaska trycker på en knapp och så pressas massa apelsiner ner flaskan <3 

det blev en kaffestud på Cafe de Paris så Alba fick sova i skuggan.. hade med min datorn hit för att säga hej till er men så fort den åkte fram vakna hon.. såklart. Så vi gick vidare

här skulle hon och dockan tydligen sitta

vårt mysiga hotell med vindruvor som hängde överallt.. kanske knappt syns dock

sen hade Alba som ni ser på lappen bokat bord på Le Club 55 ; )

härligt med nygrillat bröd som kom in och iskallt smör

jag tog en väldigt stor kronärtskocka.. sinade dock att få doppa i olivolja med smör, vitlök, färska kryddor, salt och peppar men ska inte klaga ; )

min lila dåre som är så rolig just nu.

Hej hej hemskt mycket hej på er!

Det här med att säga borta bra och hemma bäst.. JA men herrgud så bra semester vi har haft. Jag är så laddad med energi nu. Och så taggad på att få att få ut massor här, så hoppas ni är redo och att jag lyckas få ge er lite energi också såklart. Ända är att min kyl ekar just nu, så precis bokat mysig date med min syster för att åka och storhandla på Lidl. Är ju själv hemma med Alba så har fått ta en sak i taget.. även om man har så mycket att ta tag i när man kommer hem så här efter en lång semester. Som att åka och köpa ny laddare till min kamera.. Har ju använt en annan på min semester, en mindre vilket var skönt att kunna släpa med överallt och även att pappan i familjen fotade mer.. Fast nu längtar jag att få fota med min vanliga faktiskt!

Hmm, borde åka och fixa det nu innan jag hämtar Frida för storhandlingen! Hörs snart igen 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gud så fin du är och vilken fin klänning <3 underbart att du känner dig fylld med ny energi. Härlig känsla, den känslan längtar jag med efter. Och ser framemot alla kommande inlägg. Älskar din mix här i bloggen <3

  Julia 2017-08-08 18:01:54
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Miljoner tack vad snäll du är, visst var den fin – från Mango 🙂 Önskar du känner så redan nu, heja dig! Ska försöka skynda på med massa energi inlägg här så jag kan hjälpa till lite på traven 😉 För jag är så taggad på att få upp massa till er nu! Hoppas du njuter nu av din semester <3

   foodjunkie 2017-08-08 23:24:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!