lycklig dag i St. Tropez

det här med att dra upp kameran och ta en bild precis mitt i tuggan…

… gjorde ingenting då jag t o t a l t supernjöt av allt och lite till just då. Den här pizzan är helt b r u t a l, en tryffelpizza vi åt för fyra år sedan på samma ställe. Le Opera heter det stället.. och vi var bara tvungna att gå dit för att äta en sån igen ; )

med en lite för trött tjej med oss.. så glad att hon kan lägga sig och titta youtube på mobilen nu, det får en att hinna äta och t o m njuta lite till om man säger så. 

men somna vägrade hon då hon hade sett den här härligheten på vägen till restaurangen, så lycklig!

.. och så stannade karusellen

men inte dagen.. den fortsatte nere på stranden på ett ställe som heter Les Palmiers, med en mojito i handen ( ni ser även George fina smycken där med på bilden, jag har frågat om hemsida och den är på G och då ska jag visa er mer <3)

inte mitt håriga ben.. så mycket semester drog jag inte till med ; ) men lite med kameran då pappan var ett proffs på att ta fram kameran (skillnad mot andra gånger alltså haha)

hur härligt och få sväva uppe på något sånt där fluffigt

fluffiga parasollen och så ser det ut som om mina fötter har bytt plats med varann haha

t ä n k OM nån kunde göra så där på mig 

lycklig : ) 

Hej fina ni!

Hjälp vilken lång dag jag har haft.. vet inte vart jag ska börja men ÄNTLIGEN är vi hemma. Kan ju berätta kort att Barcelonas flygplats har strejk så efter att äntligen kommit till gaten så är den stängd även fast klockan var inte var för sent så där stod jag med Alba och började gråta för dom vägrade släppa på oss på planet. Så dom packade hellre av våra 3 resväskor.. Det slutade med att min hjälte till kille bokade snabbt nya biljetter dock hade jag inte lång tid på mig att styra om det hela med att hämta bagage åka till annan terminal checka in osv osv osv men VI KLARADE DET och min lilla Alba har varit så underbar hela resan. Tror ni hon kände av att jag vart stressad och ledsen?

Nog om det strulet för som ni ser på bilderna var jag någonting annat än just det, bara glad i hela mig! Fast på tal om bagage så var det faktiskt så att den här resan var inte planerad för en minut utan vi tog dagen och allt som det kom och det var så himla underbart, jag packade bara vår väska och åkte inprincip. Vi hade ju sagt att vi skulle boka någonting men var inte säkra på vart.. Eller ansvaret låg hos mig och jag var stressad med att boka och så helt plötsligt vart det jättesvårt att komma på vart jag egentligen ville. Känner ni igen er? Man vill åka till så många olika platser och sen när man väl ska boka kan man inte bestämma vilken som är bäst…

Nu måste jag gå och sova… får packa upp väskorna imorgon, hatar när man inte gör det direkt men ville hellre in och säga hej till er! Och förlåt för att det har varit lite dåligt med uppdateringar här.. Det hoppas jag ni har lite förståelse för <3 Men nu är det ändring på det! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!