Ni måste testa att panko fritera fetaost

som jag nämnde så ekade vår kyl när vi kom hem igår så imorse gick vi ner till Blueberry för lite hälsosam frukost. Blåbärsbollen är en favorit för lillan

Tips till er med barn och är lite trött på att det blivit många glassar i sommar ( läs JAG) så tycker jag smoothie är bra knep att ge dom  ( och fryst banan) och då finns det en här som heter PINK GINGER som smakar som glass ; )

Albas bästa kombo på mackan, jordnötssmör och banan

min lilla nya kärlek till väska från St Tropez fick följa med : )

sen var det dags för dagens gulligaste träff

ni kasks förstår vad jag menar med gulligaste <3 

så lyckligt att äntligen få ses efter några veckor ifrån varandra 

jag skrev ju i förra inlägget att jag åkte för att fixa med min laddare… ni som har en 2 åring hemma kanske känner svetten komma här med en som vill ta på allt och lite till.. 

tur att vi hade världens bästa moster med oss så jag kunde shoppa loss lite kamera saker.. Ser dock ut som det är Alba som skäms mer här än mig haha

det här med att handla är väldigt kul.. dock kan det ena och andra följa med i korgen. 

väl hemma hos moster och Ludde lugnade vi ner oss lite och dom överraska henne ( som alltid ) med lite presenter <3

NI MÅSTE TESTA DET HÄR – panko friterad fetaost!

väldigt enkelt och magsikt gott

 

Hej kära ni!

Tänkte visa min dag här hemma idag istället för ett till inlägg med min semester. Dels för att vi åt en sån sjuk god sak som jag så gärna vill visa er men också så ni får se annat också för nu är vi ju faktiskt hemma igen. Så typsikt bara att det var så mörkt när maten gjordes så bilderna blev lite som dom blev men det hör inte till just nu. Har ni använt er av panko fritering förut? Jag brukar göra med avokado mest men också fisk, men att göra med fetaost var helt MAGSIKT gott.

Använd er av en tallrik mjöl, en tallrik vispat ägg och en tallrik panko. Börja med att doppa i mjöl, sen i ägg sen sist i pankon. Fritera sedan i den stekpanna med upphettad rapsolja. Vi åt som lite som tacos, sallad var brödet, sen hummus och fetaosten <3<3<3 Till det hade vi melon bara.. Ni måste testa den här ljuvliga kombon!

Tack Diana för det här tipset! ( tryck på namnet för att se hennes blogg) Såg det på hennes instagram förut idag och kunde inte sluta tänka på det. Och på just Lidl har dom b ä s t a fetaosten. Så kul föresten på Lidl idag på tal om instagram så kom en av er fram som läser här och ser mina instagram stories, blir så lyckliga är ni gör det! <3 Ända var väl att Alba då var i sitt esse med att busa ( läs gick bananas) haha.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!