en skinande hy och en idiot till fullgubbe

där låg hon lilla donnan.. precis som hon aldrig gjort någonting annat förut. Åt sina oliver, frukt och färskpressad juice under ett parasoll i Barcelona sista dagen på semestern. 

själv åt jag min sista gazpacho

pappan sin sista hamburgare..

.. och här har vi ju fått ett spagetti proffs – ser ni hur hon rullar upp den på gaffeln haha

på flyget hem dagen efter – tips när man flyger med en 2 åring: våtservetter är prio ett, sen kinderägg, klubba, ritblock plus en penna som går att tvätta bort, en stor nalle som antingen man själv kan ha som kudde när hon somnat i famnen eller hon ha som kudde.. 😉

sen tips nummer två när man kommer hem från semestern: boka en ansiktsbehandling ; )

ser ni på riktigt vilket glow jag fick i ansiktet? 

Hej hopp!

Tusan vad dagarna springer iväg nu när jag kom hem. För mig är det fortfarande tisdag och har tusen saker kvar att ta tag i. Men redan torsdag imorgon, så ska inte klaga då det är helg och pappan kommer hem imorgon så jag kan ta tag i lite mer.. Vi har flängt runt sen vi kom hem känns det som. Träffat massa nära och kära som man har längtat efter! Men idag hade jag en otroligt skön start kan jag ju meddela och vill även tipsa er om. Jag märker så direkt på min hy när jag inte riktigt tvättar den som jag brukar hemma och håller på med olika solkrämer hit och dit att den ser lite trött ut och får lite små knotter. Någon som känner igen sig? Jag har iaf hittat mitt lilla favorit ställe att gå till när jag vill få lite hjälp på traven att få en ren hy med lyster, tror t o m att jag visat er förut.. QVI SI heter det och ligger på Valhallavägen. Jag brukar boka en vanlig ansiktsbehandling och så skräddarsyr hon som gör den efter dom tittat närmare på vad som behövs. Väldigt lyxigt och känner mig så ren i ansiktet just nu efter att ha bott på både båt och hotell!

Så glad för att mamma kom och hjälpt mig passa lillan när jag var där så jag kunde slappna av så åkte och på ett av hennes ärende sen och på vägen hem därifrån sen så (förlåt men ) FAN vad rädd och arg jag blev, en fyllegubbe i sin stora dyra bil höll på köra på mig ex antal gånger och jag hade Alba i bilen. Kunde verkligen inte stanna och hörde hur han hängde ut ur bilen och skrek saker åt mig sen efter jag ä n t l i g e n kunnat stanna mitt på smala karlavägen vid himlagården höll att han på att köra på en stackars dam. USCH! Till alla er som är ute i trafiken hoppas ni är rädda om er, det finns mer idioter än vad man tror! Sen när jag skulle åka och äta stans bästa pizza på Melo Male ( har ni varit där?) och kom ut för porten brann det på Beckmans skola  : ( det stod 3 st brandbilar och dom körde ner några människor från lyftkran men hoppas allt gick bra <3 Vilken dag..  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ring 114 114 och anmäl nästa gång, såna personer borde inte få vara i trafiken alls 🙁

  Saras 2017-08-10 12:59:30
  Svara
  • Svar på Sarass kommentar.

   jag körde förbi en polis precis vid min gata så den körde efter.. hann inte ta reg nummer så visste inte vad jag skulle säga. Har ringt förut om ett fylle svin som körde, så skönt och höra att dom tog honom sen! Så läskigt att det finns sånna 🙁

   foodjunkie 2017-08-10 21:23:06
   Svara
 • Känner verkligen igen mig med hyn, så fort jag inte är hemma och har mina rutiner känns det som att den blir torr och eländig!

  Josefine 2017-08-10 11:45:26 http://www.drottcompanykalmar.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Exakt, helt tråkig i hyn och så kommer nån du finne.. Så verkligen ett tips och göra efter man kommer tillbaka hem är och ta en sån här behandling <3 Så är man back on track 😉

   foodjunkie 2017-08-10 21:24:10
   Svara
 • Hei 🙂

  Kan jeg spørre hvor skjørtet og solbrillene dine er fra? Så utrolig fint antrekk 🙂 Mvh Karoline

  Karoline 2017-08-10 08:52:09
  Svara
  • Svar på Karolines kommentar.

   http://store.dolcegabbana.com/en/women/accessories/sunglasses/cat-eye-acetate-sunglasses-black-VG431BVP18G9V000.html?cgid=women-accessories-sunglasses#gclid=Cj0KCQjwiLDMBRDFARIsACNmiX8IB3DX_ZlgXD3NwXH_H1mDKDUUhiFdMig5TWXQXB5GLiqVujyD2HUaAkv1EALw_wcB&start=51

   HITTA <3

   foodjunkie 2017-08-10 21:26:21
   Svara
  • Svar på Karolines kommentar.

   Hej vad kul och få en norsk kommentar <3
   Dom är ifrån Dolce and Gabbana. Hoppas du hittar dom! Ska se om jag hittar länk till dom annars <3

   foodjunkie 2017-08-10 21:25:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!