litet men väldigt gott hälsa mums tips

 

Som jag har längtat att få visa er lite små hälso- mums – tips. Det är ju liksom det jag gillar allra mest! Sen att ni är världens härligaste läsare och vill se båda blir jag såklart glad för med nu måste vi balansera upp alla semester bilder osv med massa gott. Håller ni med? Hör så många som har idétorka nu på vad man ska äta.. att man fastnat lite i samma spår med vad man äter och ingenting känns så kul hörde jag också. Jag har längtat att få laga massa efter att ha ätit lite för mycket på restaurang på resan så här kommer det komma massvis. Här kommer ju bäst snackset, eller varför inte äta det som förrätt ihop med ett sällskap. Grillade släpärtor i ugn! Det stod på paketet när jag köpte dom att det hette salladsärtor och det kan även också heta åkerärtor.. Så ni vet men jag kallar dom släpärtor. Kära nån så gott det är! Har ni testat? Så enkelt.

Köp en drös med släpärtor, sätt på ugnen på ca 210 grader, skölj dom, ta fram en plåt och häll massa olivolja, placera ut dom och ha även olivolja på dom och lägg en liten klick smör om man vill där också, salta dom och sedan in i ugn i ca 15 minuter. Ni ser när dom blivit klara då dom sjunkit ihop litegrann. Lägg upp på ett fat eller tallrik och häll sedan över den där olivoljan + smöret på alla släpärtorna. Kan vara gott med lite extra salt när man äter, och man äter dom som jag visade på sista bilden.. drar ut ärtorna från skalet med tänder <3

 ps. Bra att lägga på minnet att ärtor innehåller mängder med bra näring! Massor av proteiner, fulla av vitaminer, fibrer, järn osv.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!