Vegetarisk och underbar söndagsmiddag

 

Hej hopp!

Vilken underbar helg det här blev. Hade helt klart längtat efter att hitta på lite kul med vänner efter semestern så det var ju väldans tur att så mycket roligt hände i helgen. Sen att det slutade idag med världens längsta sovmorgon var ju pricken över i. Kan inte minnas att jag sovit så länge sen jag var gravid typ. Helt galet härligt och nu har vi precis kommit in efter en båttår och det här var det som fick ätas till middag. Bästa söndagsmiddagen, pasta med olika tillbehör. Jag gjorde en pesto ( mixa olivolja, basilika, några pinjenötter och några fler valnötter, vitlök, salt och peppar), stekte halloumi, rostade pumpakärnor och hasselnötter, rev massvis med parmesanost, la ner några fina tomater och det var de. Så enkelt och så gott! <3 Jag tycker det är så mycket härligare och köpa färsk pasta och så snabbt går det om Alba snabbt vill ha mat också 😉

Hoppas verkligen ni har haft en underbar helg <3 Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!