se så underbar lunch

tänk om man alltid kunde få ha en sådan här underbar lunch och syn när man kommer till sitt sällskap

dom två sötaste mini människorna, ena bor i LA vilket är på tok för långt bort och den andra är min gudson och har varit borta i hela fyra veckor så om jag var lycklig idag kan ni nog ana själva <3

jag var lite rädd när jag beställde greksallad för var så hungrig efter träningen att jag kanske inte blir mätt.. in kom den största jag sett. Phju!

sjukt god också, hade Alba följt med hade oliverna rykt direkt. 

senare på eftermiddagen blev det en båttur till, så härligt i solen istället för regn som igår haha.. 

på väg från båten 

och så åkte vi till en annan brygga.. kan meddela er att det är en som är lite sugen på att köpa nån egen här hemma.. 

ingen dag på sjön utan en glass visst ; )

Hej gullisar!

Jag visst inte vilken jag skulle börja med, mitt recept jag vill visa er eller min dag. Ni ser nog vilken som det blev först.. Tänkte att det är så sent nu så receptet kommer imorgon. Hoppas ni blev nöjda med mitt beslut. Så där nöjd som jag var idag med att få hänga med mina älsklingar igen. Jag och Lisa (alltså lilla Louie på bildens mamma, tryck på namnet för att se hennes blogg) åker ju alltid ner till L.A för att träffa våra vänner som bor där men nu när Josefin fått barn blir det så extra speciellt när man får hänga, tänk att vi känt varann i mer än 20 år och nu sitter vi med varsin dotter <3 Dock var Alba på förskolan.. Kände att lunchen blev lite lättare då och jag fick suga i mig lite extra.

Efter jag hämtade henne på förskolan blev det en båttur till så där som igår. Så himla härligt och kvällen avslutades med att min pappa kom hit från CPH och bor här i några dagar. Jiho! Därför det blev lite sent inlägg här så ni vet, ni var inte bortglömda och nästa inlägg är ett väldigt hälsosamt recept <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!